ŽELEL JE BITI PREMIER, NI MU USPELO: Erjavec si je "našel" službo v Kranju

Slovenija

Še ne mesec dni po tem, ko se je izkazalo, da Karl Erjavec kljub vsemu ne bo postal novi mandatar, se je kot kaže odločil, da svojo karierno pot nekoliko popestri. Kot poroča portal Necenzurirano.si, naj bi se zaposlil v kranjskem telekomunikacijskem podjetju Iskratel.

Karl Erjavec

Po informacijah portala, se je Karl Erjavec v kranjskem podjetju zaposlil kot pomočnik generalnega direktorja Željka Puljića, pri svojem delu pa bo prevzel odgovornost za vstopanje na nove trge.

Podjetje Iskratel je sicer od lani v lasti avstrijske družbe S&T.

Željko Puljić

Ob tem se odpirajo nova vprašanja o Erjavčevi prihodnosti v politiki. Res pa je, da njegovo "prijateljstvo" s Puljićem sega daleč nazaj.

Kot navaja portal, sta imela "tesne stike" že v času, ko je bil v politiki. Bil je tudi glavni ambasador Iskratela, Puljić pa je bil leta 2017 kandidat DeSUS za člana nadzornega sveta Slovenskega državnega holdinga.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Marko |  08 .03. 2021 ob  22: 08
Zanimivo bo videti kaj porečejo lastniki Iskratela, da njihov direktor rihta službico za strankarskega kolega. To je seveda stalna praksa v javni upravi, vendar si ne predstavlajm da kar tako ustvarš fiktivno delovno mesto v privat podjetju.
Cazzimperio  |  08 .03. 2021 ob  17: 40
Našel službo?
Korupcija je tudi to, da daš nesposobnemu službo. Dober za izčrpavanje podjetja.lp