ŽE VESTE, KJE SI JIH BOSTE OGLEDALI? V Kopru bo postavljen veliki zaslon

Koper

Le še nekaj dni nas loči od evropskega prvenstva v nogometu v Nemčiji. V skupini C bo igrala tudi slovenska izbrana vrsta, tekme skupinskega dela pa si bomo lahko v Kopru ogledali skupaj na velikem zaslonu na parkirišču na Ukmarjevem trgu. Zaradi prireditve bo od 14. do 26. junija parkirišče zaprto za promet.

Nogometna zveza Slovenije bo v sodelovanju z Mestno občino Koper in Javnim zavodom za šport Mestne občine Koper organizirala oglede tekem slovenske reprezentance na Ukmarjevem trgu. Prva tekma bo v nedeljo, 16. junija, ob 18. uri, ko se bo slovenska nogometna vrsta pomerila z Danci. V četrtek, 20. junija, ob 15. uri bo nasprotnik slovenske izbrane vrste reprezentanca Srbije, skupinski del tekem pa bo naša reprezentanca zaključila v torek, 25. junija, ob 21. uri, ko jo čaka tekma z Anglijo. Vstop na prizorišče bo prost.

V sklopu tekem slovenske reprezentance bo na Ukmarjevem trgu poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo, sponzorji reprezentance pa bodo imeli svoj predstavitveni prostor za marketinške aktivnosti. Od 14. do 26. junija bo parkirišče na Ukmarjevem trgu zaprto za promet.

Mestna občina Koper občanke in občane ter obiskovalce vabi, da svoje avtomobile parkirajo v parkirnih hišah Sonce in Belveder oziroma na drugih dostopnih parkiriščih na obrobju mesta.