ZAVRAČA ODSTRANITEV TRI METRSKEGA VOLKODLAKA: "Vidim ga kot varnostni ukrep" (FOTO)

Svet

Američanka Mary Simmons je svojega velikanskega volkodlaka kupila kot okras za noč čarovnic oktobra lani, vendar se je nanj zelo navezala. "Ta volkodlak je postal maskota mojega doma," je Mary razkrila za televizijsko postajo WKEF-TV. "Pravzaprav ga vidim kot varnostni ukrep. Kdo bi si upal vlomiti v hišo, ki jo straži tri metre visok volkodlak? Jaz si ne bi."

Mary oblači volkodlaka v kostume, ki predstavljajo različne letne čase in praznike. Njena najnovejša zamisel je, da volkodlaku obleče havajsko srajco in mu nadene sončna očala. Simmonsova se je odločila, da svojega 'hišnega čuvaja' poimenuje Phil, ki je postal priljubljen na socialnih omrežjih.

Večina sosedov je Phila dobro sprejela, vendar je anonimna pritožba enega od prebivalcev sprožila občinsko opozorilo. Na srečo so mestni uradniki sklenili, da za zdaj ne nameravajo nadalje ukrepati glede odstranitve volkodlaka.

Big thank you to Bo Lantis of Piqua OH for making Phil's habitat look awesome! ❤️

Objavil/a Phil the Wolf 500 dne Sobota, 17. junij 2023

Simmonsova je poudarila, da bo maskoto obdržala na zelenici pred hišo in da je sprejela potrebne varnostne ukrepe, da bi se sosedje počutili varno. "Nočem, da bi nekdo šel mimo in se poškodoval, če bi slučajno kaj odpadlo od volkodlaka," je pojasnila Simmonsova. "Svoje sosede obravnavam tako, kot si želim, da bi obravnavali mene. Ne bi si želela, da se komu kaj zgodi." S tem je poudarila svojo skrb za dobrobit skupnosti in željo po spoštljivem ravnanju z drugimi.

Ne glede na to, ali gre za umetniški izraz ali zaščito doma, njena odločitev izziva konvencionalne norme. Svojim sosedom in sledilcem dokazuje, da sta pogum in edinstvenost ključ do izražanja svoje osebnosti, ne glede na to, kako nenavadna ali drugačna je.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija