ZASTOJI NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Za toliko se podaljša potovalni čas iz Kopra proti Ljubljani

Slovenija

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je po državi več zastojev, na mejnih prehodih pa še vedno čakalne dobe, zato velja preveriti stanje na cestah, preden se odpravite na pot.

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je prišlo do zastoja v dolžini 4 kilometre. Proti Kranjski Gori se priporoča izvoz Jesenice vzhod, Lipce. Na posameznih odsekih primorske avtoceste med Postojno in Vrhniko proti Ljubljani prihaja do zastojev. Potovalni čas iz Kopra proti Ljubljani se podaljša za 20 do 30 minut.

Na mejnem prehodu Gruškovje se za vstop v državo z osebnim vozilom čaka tri ure, s tovornim pa eno uro. Na mejnem prehodu Dobovec se za vstop v državo z osebnim vozilom čaka eno uro. Na mejnem prehodu Obrežje se z osebnim vozilom tako za vstop kot za izstop iz države čaka pol ure.

Spremenjena prometna ureditev je na cesti Dragonja-Sečovlje ter proti mejnima prehodoma Novokračine in Slovenska vas.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi. Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste. Zaprta cesta Martjanci-Sebeborci zaradi preplastitve ceste.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija