ZASAČENA MOČNO PREHITRA MOTORISTA NA PRIMORSKIH CESTAH: Neprilagojena hitrost botrovala nesreči

Kronika

Minuli konec tedna so policisti na primorskih cestah ujeli dva motorista, ki sta močno prekoračila dovoljeno hitrost. Zgodili sta se tudi prometni nesreči, v katerih sta bila udeležena motorista, so sporočili s koprske policijske uprave. 

Fotografiji sta simbolični.

Na Črnem Kalu so policisti zasegli vozniško dovoljenje 48-letnemu motoristu, ki je izven naselja prekoračil hitrost za 62 km/h. Peljal se je s hitrostjo 152 km/h.

Pri odcepu za Prešnico je 40-letni Domžalčan z motornim kolesom močno prekoračil hitrosti izven naselja - vozil je 172 km/h. Predočen mu je prekršek in odvzeto vozniško dovoljenje.

Ob 18.27 je na 'Planinskih ridih' padel motorist. 25-letni Ljubljančan je zaradi neprilagojene hitrosti zdrsnil in padel po vozišču ter se lažje poškodoval. Sledi hitri postopek z odločbo.

V soboto ob 13.26 je na cesti Smrekce–Postojna 64-letni voznik osebnega avtomobila izsilil prednost 37-letnemu motoristu. Ta je padel in se lažje poškodoval. 54-letniku sledi plačilni nalog, so še sporočili s Policijske uprave Koper. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija