ZARADI SMRTI NA PARKIRIŠČU NAKUPOVALNEGA CENTRA ARETIRANA DVA MOŠKA: Razkrila, kaj naj bi se v resnici zgodilo

Kronika

V torek zjutraj so v kletni etaži parkirišča nakupovalnega centra Il Giulia v Trstu našli truplo 35-letnega državljana Pakistana. Policisti so sprva ugibali, da je umrl naravne smrti, saj na truplu ni bilo vidnih znakov nasilja, a je policija danes zaradi smrti pokojnika aretirala dva moška, ki sta razkrila, kaj se je v resnici zgodilo.

Policija je danes aretirala Italijana in tujega državljana, slednji naj bi bil še mladoleten. Kot sta razkrila, naj bi v ponedeljek, 3. januarja, pozno zvečer poskušala oropati 35-letnega Pakistanca in mu ukrasti drogo, on pa naj bi med begom pred tepežem padel v pritličje parkirne hiše nakupovalnega centra, poroča Trieste prima.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Marko |  07 .01. 2022 ob  18: 28
-1
ManofSteel: Ali pa bi drogo prodajali kar v lekarni? Ali pa prepričat ljudi, da ne kupujejo droge. Dokler bo obstajalo tržišče za te preklete droge, jo bo zmeraj nekdo preprodajal. Kitajci npr. izumijo nove sintetične droge in prodajajo prek spleta še preden se le-ta kvalificira kot droga. Namesto da bi se zadevali s kvalitetnim heroinom, ki pušča najmanj posledic se mladina zadeva s sintetiko in potem plava v zaledeneli reki. Glede pakistancev, maročanov,..pa tako : vsi smo od nekje prišli in si izborili prostor. Npr. germani so razrušili Rim, huni so razdejali vse kar se je dalo, vsak si je skoval orožja da bi pobil čimveč ljudi in si izboril svoj prostor. Ti današnji prišleki ti lahko prodajo drogo, ampak pojejo jo pa naši in to še drago plačajo.
ManofSteel |  07 .01. 2022 ob  11: 10
Zdaj pakistanci prodajajo drogo, prej maročani...jutri afganistanci in karavana ide dalje. ZAPRITE ŽE ENKRAT TE MEJE !!!