ZARADI PREPIRA Z VOZNICO PRIČEL STRELJATI NA AVTOCESTI: 6-letnik podlegel poškodbam

Kronika

Šestletni Aiden Leos je bil v petek ustreljen na kalifornijski avtocesti po prepiru med materjo in drugim voznikom, poročajo lokalni mediji.

Mati je dečka peljala v šolo v okraj Orange, približno petdeset kilometrov jugozahodno od Los Angelesa, ko je avto, ki jo je prehitel, nenadoma zavrl. Po kratkem prepiru je oseba iz drugega avtomobila streljala v smeri materinega avtomobila in zadela njenega sina.

"Rekel je, da ga boli trebuh," je dečkova sestra povedala lokalni televizijski postaji Fox 11. Mati je v paniki ustavila avto in videla, da sin krvavi. Rešilec je otroka odpeljal v bolnišnico, kjer pa je podlegel poškodbam.

"Prosim, pomagajte nam najti ljudi, ki so to storili," je v solzah dejala sestra. Policist kalifornijske prometne policije Florentino Olivera pa je zatrdil, da gre za osamljeni primer nasilja na cestah.

Mati naj bi v drugem avtomobilu za volanom videla moškega, na sopotnikovem sedežu pa žensko. Kdo od njiju je streljal še ni znano. Stric pokojnega dečka je dejal, da je naboj priletel skozi prtljažnik. Policija zdaj išče osumljeni osebi, piše portal foxla.com.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija