ZARADI MAMIL IN PROSTITUCIJE V BANJA LUKI PRIJELI ŠTIRI SLOVENSKE DRŽAVLJANE? Eden naj bi imel kokain, vsi pa so ga uživali (VIDEO)

Kronika

V policijski akciji v Banjaluki, s katero so nameravali razbiti verigo prostitucije, so v noči na soboto zaradi prostitucije in mamil prijeli skupno enajst državljanov Slovenije, BiH in Srbije, poročajo tuje tiskovne agencije.

Kot je sporočila policijska uprava v Banjaluki, so prijeli lastnika gostinskega lokala v središču Banjaluke zaradi suma organiziranja prostitucije, pa tudi zaradi nespoštovanja ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa.

Prijeli so še dva državljana BiH ter štiri srbske državljanke zaradi suma, da so v lokalu ponujali spolne usluge za denar. Ob tem so jim zasegli denar.

V operaciji Dolar so aretirali tudi štiri državljane Slovenije. Pri enem od njih naj bi našli kokain, pri vseh štirih pa so ugotovili, da so to mamilo uživali.

Kot poročajo hrvaški in bosanski mediji, se kriminalistična preiskava operacije 'Dolar' nadaljuje. Dve dekleti iz lokala 'Caribic Dance', ki deluje v okviru Hotela Ćetojević v Banja Luki, sta priznali, da sta gotovino zaslužili s prostitucijo. Prijeli so tudi šest deklet, ki so delale kot plesalke, dve Banjalučanki in štiri dekleta iz Srbije.

Lokal je imel dovoljenje za obratovanje do 22.00, policija je vstopila ob 23.15. V njem je bilo takrat 20 gostov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Brabble Duck |  25 .01. 2021 ob  12: 08
Eden je iz Kopra... ze znan po teh “podvigih”...
Martin Kacur |  24 .01. 2021 ob  12: 22
Naj jih tam zaprejo, jaz ne placujem davkov za njihov dopust v nasih zaporih.
alfa |  24 .01. 2021 ob  10: 49
Zelo pohvalno,da ste napisali SLOVENSKE DRŽAVLJANE ne pa Slovence.Pravilno!