ZARADI FENA ZGORELA KOPALNICA: Mladoletnik si je sušil lase in prižganega odložil na kupu perila

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 31 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 92 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče z materialno škodo, zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda pa sta bili dve intervenciji. Ilegalnih prehodov državne meje niso obravnavali.

Fotografija je simbolična.

Včeraj dopoldan je zagorelo v hiši v Postojni. Gasilci so požar v kopalnici pogasili, policisti pa so z ogledom kraja ugotovili, da je bil vzrok požara fen, s katerim si je mladoletnik sušil lase, zatem pa ga prižganega odložil na kupu perila in kraj zapustil. Policisti preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja zaradi povzročitve splošne nevarnosti.

Zasegi vozil

V Kopru so zasegli osebni avto 48-letnemu Izolanu, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

V Spodnjih Škofijah so zasegli osebni avto 21-letni voznici, ki prav tako nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

V Hrvatinih pa so ustavili 43-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, hitri test na mamila pa je bil pozitiven na kokain. Strokovni pregled je odklonil.

Popoldan so policisti v Postojni ustavili 23-letnega domačina, ki je odklonil hitri test in strokovni pregled na mamila. Sledi mu obdolžilni predlog.

Kraje in vlomi

Včeraj ob 16. uri je policiste poklical moški iz Pirana in povedal, da so mu ukradli ključe avtomobila in stanovanja. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 36-letna ženska iz Portoroža utemeljeno osumljena kaznivega dejanja velike tatvine, ker je neovirano prišla v stanovanje oškodovanca in v njegovi prisotnosti vzela ključe. Policisti še zbirajo informacije.

Ponoči je nekdo vlomil v delavnico v Dutovljah in lastniku ukradel gotovino.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija