ZARADI ALKOHOLA JIMA JE ZAVRELA KRI: Moška v Bertokih in Postojni grozila zaposlenim

Kronika

Včeraj popoldan so imeli na bencinskem servisu v Bertokih stranko, ki je bila vidno pod vplivom alkohola. 50-letnik je grozil zaposlenim, s kršitvami pa ni prenehal niti po prihodu policistov. Odredili so mu pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Ob 20. uri je v postojnskem lokalu osebju grozil 40-letnik, ki si je kar sam postregel z alkoholno pijačo. Ker ni upošteval ukazov policistov, so mu izdali plačilni nalog za več kršitev zakona o javnem redu in miru.

Nekaj minut pred 23. uro so v Sečovljah ustavili 44-letnika in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Možakar se je pričel upirati in je preizkus odklonil, zato so mu odvzeli vozniško dovoljenje in odredili pridržanje. Čaka ga še srečanje s sodnikom, saj bodo policisti napisali tudi obdolžilni predlog. 

Nekaj čez polnoč so v Sežani odredili pridržanje 32-letnemu državljanu Italije, ki je za volan sedel pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,53 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Tudi njemu sledi obdolžilni predlog in zagovor na Okrajnem sodišču v Kopru.

Ob 2. uri so policisti v Postojni 20-letnemu vozniku odredili hitri test na droge, ki je bil pozitiven. Strokovni pregled je odklonil, obdolžilni predlog sledi. 


Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 38 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 105 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda je bilo osem intervencij. Na območju Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali 12 nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija