ZAPORNIK POGOLTNIL MOBILNI TELEFON: V telesu ga je imel kar 20 dni

Svet

V nenavadnem in ekstremnem poskusu skrivanja prepovedanega mobilnega telefona, je indijski zapornik mobilni telefon preprosto pogoltnil. Parashuram, kot je ime moškega, je imel telefon v svojem telesu kar 20 dni, preden so ga kirurško odstranili. Ta bizaren incident se je zgodil med racijo v celici, kar je povzročilo hude bolečine v želodcu in sčasoma privedlo do medicinskega posredovanja.

Med racijo v zaporu so pazniki zaznali sumljivo obnašanje pri Parashuramu in ga soočili z obtožbami o posedovanju prepovedanih predmetov. V obupanem poskusu, da bi se izognil kazni, se je 38-letni Parashuram odločil, da telefon pogoltne. Kmalu zatem je začel trpeti hude bolečine v trebuhu, kar je privedlo do potrebe po medicinski pomoči, poroča The Indian Express.

Po več dneh neznosne bolečine so ga prepeljali v bolnišnico, kjer so zdravniki opravili rentgenski pregled in ugotovili prisotnost predmeta v njegovem želodcu. Po natančnem pregledu so zdravniki potrdili, da gre za mobilni telefon. Operacija odstranitve je bila nujna, saj bi lahko daljša prisotnost tujka povzročila resne zdravstvene zaplete.

Kirurška ekipa je uspešno odstranila telefon, Parashuram pa je po operaciji začel postopoma okrevati. Zdravniki so opozorili na nevarnosti takšnih dejanj in poudarili, da bi lahko zaužitje tujka povzročilo resne poškodbe notranjih organov ali celo smrt.

Lokalni mediji so podrobno poročali o primeru, pri čemer so poudarili kreativnost in ekstremne ukrepe, ki jih zaporniki uporabljajo za skrivanje prepovedanih predmetov. Incident je tudi opozoril na potrebo po strožjih varnostnih ukrepih v zaporih, da bi preprečili takšne primere v prihodnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija