ZAPOMNITE SI TE DATUME: 'Popotnik v času' razkril, kaj nas čaka v bližnji prihodnosti! (VIDEO)

Trendi

Samooklicani popotnik v času, ki se na družbenem omrežju TikTok predstavlja pod imenom "pasttimetravel", je v zadnjem času s svojimi sledilci delil seznam dogodkov, ki naj bi se pripetili v letu 2022.

'Popotnik v času' naj bi prihajal iz leta 2102. "Rekli so mi, da sem lažen popotnik v času, a lahko dokažem, da to ne drži. Ti trije dogodki bodo potrdili, da sem resničen," je zapisal na začetku videoposnetka, v katerem razkrije, kaj naj bi nas čakalo v tem letu.

Napovedal je, da bo 15. marca izbruhnil vulkan, ki bo polovico sveta zavil v oblak pepela. Naslednji velik dogodek bo sledil 28. junija, ko bo letalo izginilo za en mesec in se nato vrnilo. Da bo zadeva še bolj zanimiva, bodo potniki na njem prepričani, da je vse skupaj trajalo le tri ure. 2. avgusta pa bomo vzpostavili stik s podzemno civilizacijo.

@pasttimetravel Remember these dates… #fyp #fypシ #fypage #xyzbca #timetravel #timetraveler #pasttimeiswrong ♬ Voice of Ripples - Aery Yormany

V enem izmed najnovejših videoposnetkov je razkril najbližji dogodek, ki se bo zgodil že 3. februarja. Takrat bodo trije ljudje dobili supermoči. "Dobili jih bodo preko izbruha gama žarka od zvezde, ki je oddaljena 5000 svetlobnih let," je pojasnil in dodal, da je v dokaz ob objavi označil eno izmed teh oseb.

@pasttimetravel @semir1430 #fyp #fypシ #fypage #xyzbca #timetravel #timetraveler #pasttimeiswrong ♬ Omega Forever - Aery Yormany

V drugih videoposnetkih, ki jih redno objavlja na družbenem omrežju, je napovedal še, da bo v roku nekaj mesecev glasbena legenda razkrila, da je zaigrala svojo smrt. V roku dveh mesecev pa naj bi k nam na meteorju prišli nezemljani, imenovani Nozics, ki imajo v posesti napredno tehnologijo, ki proizvaja neskončno elektriko. A ti nezemljani bodo komunicirali le z vlado, pred javnostjo pa se bodo skrivali.

@pasttimetravel Very soon… #fyp #fypシ #fypage #xyzbca #timetravel #timetraveler #pasttimeiswrong ♬ The Time is Coming - Aery Yormany

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  16 .01. 2022 ob  15: 13
Pa ene pametne ne izustis. Ce bi bil samo malenkost bolj neumen, bi te morali zalivat dvakrat tedensko.
vseved |  16 .01. 2022 ob  15: 00
-3
Zakaj pa hodiš okili mrliških vežic?
vseved |  16 .01. 2022 ob  13: 08
-1
Izprijenec ne samo otroci,še mrtvih ne pustiš na miru.Gnoj.
manemebasat |  16 .01. 2022 ob  12: 50
-1
Nimam casa, sem na tvoji mami!
vseved |  16 .01. 2022 ob  09: 43
-2
Čakam razlago nasanega !
ZigaZois |  16 .01. 2022 ob  00: 47
Sevada;
In Musk se je pogovarjal z njimi preden je dal Tesle na trg.