ZAPELJIVA TEKAČICA PRI 40 ŠE VEDNO NEDOLŽNA: "Biti devica je težje, kot trdo trenirati za olimpijske igre" (FOTO, VIDEO)

Trendi

Privlačna tekačica Lolo Jones, ki je 5. avgusta dopolnila 40 let, še nikoli ni imela spolnih odnosov. Že nekaj let govori o tem, da se ima namen poročiti kot devica in pri svoji zaobljubi vztraja. Pred skoraj desetletjem je med intervjujem za HBO-jev Real Sports z Bryantom Gumbelom rekla, da je njena nedolžnost darilo, ki ga želi dati svojemu možu, piše Essence.

"Biti devica je težje, kot trdo trenirati za olimpijske igre," je ameriška atletinja, ki že desetletje tekmuje tudi v bobu, dejala pri 29 letih in priznala, da je bilo to najtežja življenjska odločitev. "Seveda sem do zdaj dobila kar nekaj ponudb in imela kar nekaj izzivov. Fantje so mi govorili, da bom hitreje tekla, če bom seksala, jaz pa sem jim odgovarjala, da bom, če me omožijo," je priznala Jonesova.

Atraktivna tekačica, ki je na olimpijskih igrah v Londonu v teku na 100 metrov z ovirami le za las ostala brez medalje, je po veroizpovedi kristjanka in želi v zakon vstopiti kot devica. Priznala je, da je srečo poizkusila z moškimi iz različnih družbenih sfer, tudi s športnimi kolegi, a se do zdaj nobena zveza ni izšla po njenih željah. "Odločena sem, da bom imela prvič spolne odnose šele, ko se bom poročila, a ne najdem pravega moškega," je dejala tekačica.

View this post on Instagram

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

View this post on Instagram

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

View this post on Instagram

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

"Prepričana sem, da bo moj prvi seks odličen. Niti ne more biti drugačen, glede na to, da te izkušnje ne bom mogla primerjati," je prepričana Lolo, ki neuspešno išče svojega princa na belem konju, kljub temu da se je javno izpostavila in razkrila svoje prepričanje. A namesto tega, da bi ji bilo po priznanju lažje, se je zgodilo ravno nasprotno. "Ne vem, zakaj me bog še vedno ni blagoslovil z zakonom. Mnogi moški so mi všeč in so prepričani, da me lahko spremenijo, a ko jim postane jasno, da pred usodnim 'da' ne bova seksala, me zapustijo."

Kljub temu se pobožna Lolo ne predaja, je pa priznala, da je bila to, da je o tem odprto spregovorila, napaka: "To je uničilo vse moje kasnejše zmenke." Nedavno je objavila posnetek o umetni oploditvi in o tem, da si želi ustvariti družino, zaradi česar se je odločila, da zamrzne svoja jajčeca. "Težko je biti ženska. Še kako se zavedamo tiktakanja biološke ure. Verjemite mi, da sem bila na zmenkih s fanti, ki so me spraševali, ali sploh lahko še imam otroke pri svojih letih – kot da je to moja edina vrednost."

View this post on Instagram

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

View this post on Instagram

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

View this post on Instagram

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

"Če si nekega dne želite otroke, lahko število še plodnih jajčec ugotovite tako, da opravite test," svetuje Lolo drugim ženskam. Zato ker še nima otrok, so jo poniževali, kritizirali, jo napeljevali k posvojitvi, zmerjali in se iz nje norčevali. "Velikokrat se norčujejo iz mene, ker sem se odločila, da pred poroko ne bom imela spolnih odnosov. Moški mi pišejo, da sem stara in da je z mano konec." Za uteho se obrača k Bogu. Kot pravi Sveto pismo: "Če nekaj prosiš v mojem imenu, bom to storil," je prepričana Jonesova.

Ko je dobila mesto v reprezentanci, so se nanjo vsule obtožbe, da je v ekipo prišla zgolj zaradi svoje priljubljenosti oz. medijske prepoznavnosti in tako speljala mesto izkušenim tekmovalkam. "Sploh ne veste, koliko polen so mi zmetali pod noge," je dejala leta 2014. V mešani bob ekipi je že leta 2013 postala svetovna prvakinja, leta 2021 pa je dodala ta naslov še v ženskem paru. Pohvali se lahko tudi z naslovom svetovne dvoranske prvakinje v teku na 60 in 100 metrov z ovirami. Je ena redkih športnih 'dvoživk', ki so sodelovale tako na letnih kot na zimskih olimpijskih igrah. Med drugim je nastopila tudi v resničnostnih šovih The Challenge, Zvezde plešejo in Big Brother slavnih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vid |  16 .10. 2022 ob  23: 31
Cudna so pota gospodova!
alfa |  16 .10. 2022 ob  20: 31
12
jo bo prej ujela menopavza kot pa tić,bem naj jo špara...
hribi |  16 .10. 2022 ob  15: 45
Zabita krava. Namesto da piše na Instagramu naj se raje gre dobro nategniti, da ne bo tako zaplankana.