ZAKRIVILA NESREČO IN POBEGNILA: Policisti so jo našli v vasi pri Kopru

Kronika

Včeraj ob 13. uri so policisti na Istrski cesti v Kopru obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Povzročiteljica se je s kraja odpeljala domov, kjer so jo tudi našli, v vasi pri Kopru. Ker nima vozniškega dovoljenja, so ji zasegli osebni avto, sledi ji še obdolžilni predlog.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 179 klicev. Obravnavali so 14 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in eno tatvino. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali petkrat.

Izolanu so v Kopru zasegli kolo z motorjem Piaggio ZIP 50, ker je predelan. Sledi obdolžilni predlog.

V Sežani je nekdo ob stari Vrhoveljski cesti požagal drevesa, štiri orehe in eno češnjo, ter poškodoval mejni zid. Policisti zbirajo informacije v povezavi s sumom storitve kaznivega dejanja.

V Bertokih je nekdo ukradel nahrbtnik, v katerem je bil bluetooth zvočnik JBL, GSM znamke Samsung, tip A40, izpit za kolo in denarnica.

V Ospu je nekdo vlomil v hišo. Ogled je bil opravljen, ko se lastnica vrne, pa bodo ugotavljali, če je storilec tudi kaj odnesel.

Sinoči ob 23.50 so policisti v Šalari ustavili osebni avto. Vozniku je alkotest pokazal 0,96 mg/l alkohola. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog, ker ni ustavil na znak policije in ker je v krožišču zapeljal v nasprotno smer. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 0.30 pa so policisti na Ferrarski cesti v Kopru ustavili 53-letno voznico kombija, ki ji je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,85 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Na območju PU Koper so policisti od torka, 19. maja, od 6.00 do danes, 20. maja, do 6.00 obravnavali 13 oseb, ki so nezakonito prestopile mejo s Hrvaško. Deset oseb so prijeli policisti PPIU Koper in tri policisti PP Ilirska Bistrica. Od tega je bilo sedem državljanov Pakistana, štirje državljani Bangladeša, en Alžirec in en Afganistanec.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija