ZAČENJA SE 2. PRIJAVNI ROK ZA VPIS V PODIPLOMSKE ŠTUDIJSKE PROGRAME: Za Slovence brez slovenskega državljanstva in tujce

Koper

V ponedeljek, 2. 8. 2021, se za Slovence brez slovenskega državljanstva in državljane držav nečlanic EU (tujce) v okviru Razpisa za vpis Univerze na Primorskem v magistrske študijske programe 2. stopnje in doktorske študijske programe 3. stopnje v študijskem letu 2021/2022 pričenja 2. prijavni rok, ki bo trajal do vključno 26. avgusta 2021.

Kandidati se lahko v 2. prijavnem roku prijavijo na prosta mesta za vpis v magistrske študijske programe 2. stopnje in doktorske študijske programe 3. stopnje, ki jih ponujajo članice Univerze na Primorskem. Informacije o magistrskih študijskih programih, na katerih so še prosta mesta za tuje kandidate, so dosegljive na tej povezavi, informacije o doktorskih študijskih programih pa na tej povezavi.

Prijavo za vpis kandidat odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ (z uporabniškim imenom in geslom, kvalificiranim digitalnim potrdilom ali z AAI-računom) do vključno 26. avgusta 2021.

Podrobnejše informacije glede prijave lahko kandidati pridobijo v referatu za študentske zadeve fakultete, na katero se prijavljajo.