ZAČELO SE JE Z ENIM TRKOM, SLEDILO JIH JE ŠE VEČ: Šest oseb lažje poškodovanih, ena huje

Kronika

V petek, 9. septembra, ob 12.15 je v Knežaku 81-letni voznik osebnega avtomobila, državljan Nemčije, od Zagorja proti Knežaku v blagem levem ovinku zapeljal levo čez neprekinjeno ločilno črto na nasprotno smerno vozišče, kjer je s prednjim levim delom osebnega avtomobila trčil v prednji levi del osebnega avtomobila, ki je nasproti pravilno vozil. Tega je zaradi trčenja zavrtelo in odbilo na nasprotno smerno vozišče, kjer je s prednjim delom trčil v prednji levi del tretjega osebnega avtomobila. Po trčenju je še tega odbilo po nabrežini, kjer se je prevrnil na bok, približno 5 metrov pod nivojem vozišča. Povzročitelja je po trčenju odbilo na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčil v še eno vozilo. V prometni nesreči je bilo lažje poškodovanih šest oseb, ena pa huje. Povzročitelju sledi kazenska ovadba

Fotografija je simbolična. 

Ob 13.40 je bila še hujša prometna nesreča v Seči. 53-letni državljan Avstrije je peljal proti mejnemu prehodu, ko je nasproti peljal voznik osebnega avtomobila, ki zaradi neprilagojene hitrosti ni mogel pravočasno ustavili pred kolono vozil, zato je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v kamper. V trčenju je bilo udeleženih šest vozil, povzročitelju sledi kazenska ovadba za povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

V soboto, 10. septembra, zvečer so koprske policiste iz SB Izola obvestili, da imajo na zdravljenju pacienta, ki je padel z električnim skirojem. Policisti so ugotovili, da je 19-letnik padel na Bernardinu zaradi neprilagojene hitrosti. Izdali so mu plačilni nalog.

Včeraj, 11. septembra, ob  19.07 pa je v Ilirski Bistrici 73-letna peška prečkala cesto izven prehoda za pešce in pri tem trčila v bok osebnega avtomobila. Peška se je huje poškodovala (zlom medenice), odpeljali so jo v SB Izola, piše v policijskem poročilu koprskih policistov. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija