ZABAVA MLADOLETNIC SE JE KONČALA S KARABINJERJI NA VRATIH: Za vse je bil kriv en majhen prepir in starši, ki so se izgubili

Trst

Sobotna zabava mladoletnic se je končala drugače, kot so pričakovale. V eni izmed hiš v občini Zgonik na tržaškem se je zbrala skupina še ne polnoletnih najstnic, ki so želele izkoristiti odsotnost staršev za druženje. Čeprav naj bi se zabave udeležilo le nekaj bližnji prijateljev, se je na koncu zbralo okoli deset oseb. Druženje pa se ni končalo po njihovih načrtih. 

V soboto opolnoči pa se je med udeleženci zabave vnel prepir. Nekdo izmed zbranih je zato želel domov in je poklical starše. Ti so se odpravili ponj, a hiše, v kateri se je dogajala zabava, nikakor niso našli. Starši so zato na pomoč poklicali karabinjerje, poroča portal triesteprima.it. 

Patrulja iz Barkovelj je skupino zabavljačev hitro našla, vsi pa so kršili policijsko uro.

Vsi udeleženci zabave so bili identificirani in izročeni staršem, piše tržaški portal. Morali pa bodo odgovarjali zaradi neupoštevanja odlokov glede zajezitve širjenja covida-19. Zabavali so se namreč po 22. uri, ko v Italiji začne veljati prepoved gibanja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija