ZA SPROŠČUJOČ VEČER MED PRAZNIKI NI TREBA DALEČ: V Termah Portorož so pripravili vrsto odličnih dogodkov

Piran

V Termah Portorož so pripravili sproščujoče dogodke, ki vas bodo za praznike napolnili s potrebno energijo in vam pomagali, da v novem letu zasijete od zdravja in dobrega počutja. Za sproščujoč večer med prazniki ni potrebno iti daleč.

Predsilvestrovanje

30. december, od 21.00 do 24.00

Priprave na najdaljšo noč v letu se lahko začnejo. Povabite prijatelje in se v bazenu s termalno vodo ali savnah sproščajte ob glasbi v živo z DJ-em. Prepustite se objemu termalne vode in zdravilne vročine savn ter letos ob koncu leta zablestite.

Dogodek vključuje vstop v bazen s termalno vodo, vstop v Sauna Park, prigrizke in DJ glasbo v živo.

Cena: 30 evrov na osebo

Najdaljša noč v letu

31. december, ob 21.30

V središču Portoroža zaplešite v novo leto ob živi glasbi v kavarni Cafè Central. Odštevajte zadnje sekunde starega leta in nazdravite v novo.

Svež začetek

1. januar, od 21.00 do 24.00

Težo prazničnih druženj in pojedin lahko odslovite z dnevom v Termah Portorož. Izkoristite priložnost in obiščite Terme Portorož.

Dogodek vključuje vstop v bazen s termalno vodo in vstop v Sauna Park, sveže sadje, kozarec penine in 1x detox program v parni savni*.

Cena: 35 evrov na osebo

*Detox program lahko koristite ob 22.00 ali ob 23.00.

Za obisk dogodka je potrebna predhodna rezervacija najkasneje do 11.00 na dan dogodka. Več informacij na terme@lifeclass.net in na +386 5 692 80 60.