ZA "PRILAGOJENO OSEBNO IZKUŠNJO" MU PLAČAJO ŠEST TISOČAKOV! Kaj drugi moški delajo narobe? (FOTO)

Trendi

Vedno več moških se ukvarja s poklicnim spremljevalstvom, ki je običajno povezano z lepimi in privlačnimi dekleti. 34-letni Ryan James je eden izmed moških, ki se je odločil vstopiti v to nenavadno industrijo. V intervjuju za oddajo The Morning Show je delil svoje izkušnje in razkril, česa si ženske želijo.

Ryana je za spremljevalstvo navdihnilo bivše dekle, ki je bilo del te industrije. Kljub tveganju je zapustil svojo službo, saj je ugotovil, da je zaslužek v omenjenem poslu veliko večji v primerjavi z njegovo prejšnjo kariero. Cene njegovih storitev se gibljejo med 400 in 6.000 evrov.

Ni skrivnost, da ženske hrepenijo po pozornosti, kar je pogosto ključnega pomena v ljubezenskih razmerjih. Ryan je to dejstvo potrdil: "Najpogosteje se ženske zanimajo za zmenek z večerjo. Scenarij običajno vključuje tipično večerjo, nato pa sledi povratek v hotel ali apartma stranke za prilagojeno osebno izkušnjo," je razkril.

Pogovor in druženje sta ključnega pomena za ženske. Ryan je opazil, da so moški pogosto bolj osredotočeni na spolnost, medtem ko ženske želijo preživeti več časa v kvalitetnem pogovoru. V intervjuju za Femail je poudaril, da svojim strankam ponuja veliko več kot le seks, zato se dame odločajo za njegove storitve.

Po Ryanovih besedah njegove stranke pogosto kritizirajo svoje partnerje, da so med spolnim odnosom preveč osredotočeni nase in da se zgodba konča takoj, ko dosežejo orgazem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija