Z AVTOM ZAPELJAL ČEZ POLNO ČRTO IN PREČKAL POT MOTORISTU: Trk je bil usoden za 39-letnega Koprčana (FOTO)

Kronika

V nedeljo sta se zgodili dve prometni nesreči s smrtnim izidom, v katerih sta umrla motorista. V prometni nesreči v Izoli je umrl 39-letnik, v prometni nesreči v naselju Žlebič v Ribnici pa 50-letnik, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Tragična prometna nesreča v Izoli.

V nedeljoob 14.48, bo bili koprski policisti obveščeni o hujši prometni nesreči pri Izoli. Policisti so na kraju ugotovili, da je 38-letni voznik osebnega avtomobila iz Ankarana peljal od krožišča pri bolnici proti Izoli. V desnem nepreglednem ovinku je z vozilom pričel zavijati levo preko polne
neprekinjene sredinske črte na makadamsko pot. V tem trenutku je iz Izole pripeljal 39-letni voznik motornega kolesa iz Kopra. Ko je opazil osebni avto, je zavrl, pri tem pa padel na levi bok in po drsenju po vozišču trčil v prednjo stran avtomobila.

Motorist se je huje poškodoval. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer je umrl. Vozniku osebnega avtomobila je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti po izdihanemu zraku z elektronskim alkotestom, ki je pokazal 0.00 miligramov na liter izdihanega zraka, hitri test na mamila pa je bil pozitiven na več vrst prepovedanih substanc. Odrejen je bil še strokovni pregled. Sledi mu kazenska ovadba za nevarno vožnjo.

Letos sta na območju Policijske uprave Koper v prometnih nesrečah umrli dve osebi, lani v enakem obdobju prav tako dve, so še sporočili s koprske policijske uprave. 

Druga prometna nesreča s smrtnim izidom se je zgodila ob 17.42 v naselju Žlebič v Občini Ribnica. 50-letni voznik kolesa z motorjem je med vožnjo skozi naselje Žlebič zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal na bankino in po travnati nabrežini, kjer je s stopalko trčil v betonski jašek in padel. Pri padcu se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. Na kraj je priletel z nujno medicinsko pomočjo tudi helikopter Slovenske vojske, a je bilo za motorista žal prepozno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija