Z AVTOM SO SE PREVRNILI NA STREHO: V nesreči udeležene tri osebe, ena na kraju podlegla poškodbam

Kronika

V Zelenem Bregu v občini Ravne na Koroškem se je ob 3.40 zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje je avto zapeljal z vozišča in se prevrnil na streho. V nesreči so bile udeležene tri osebe, ena izmed njih je na kraju nesreče podlegla poškodbam. Enega izmed udeležencev pa so prepeljali v bolnišnico.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 108 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 11 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami in pet s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 121 kršitev javnega reda in miru ter 113 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 87-krat posredovali na javnih krajih in 34-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so šest kršiteljev. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli 17 vozil.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 51 tatvin, 27 vlomov, 12 poškodovanj tuje stvari, pet povzročitev telesnih poškodb, pet groženj, pet nasilij v družini, štiri ponarejanja denarja, tri preprečitve uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi in eno kaznivo dejanje v zvezi s prepovednimi drogami. Zaradi zaščite žrtev nasilja v družini so dvema osebama izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija