VSEGA SO KRIVI FARAONI, IZOLA VABI NA OBČINSKI PRAZNIK: Od gledališča in glasbe, do knjig in umetnosti, preverite dogodke!

Izola

V nedeljo, 11. julija, ob 21. uri, bo v Letnem kinu Arrigoni potekala slovesnost v počastitev praznika Občine Izola. Ob tej priložnosti bo župan Danilo Markočič zaslužnim občankam in občanom podelil priznanja in nagrade Občine Izola za letošnje leto. Prireditev bo obogatil glasbeni program, v katerem bodo nastopila mnoga znana glasbena imena pod skupnim imenovalcem Vsega so krivi Faraoni.

Pestro dogajanje v mestu bo sicer mogoče okusiti tudi pred tem. V četrtek, 8. julija, ob 20.30 bo v parku Pietro Coppo razkrit umetniški objekt, ki nastaja v okviru projekta Proste celice pod okriljem raziskovalnega inštituta InnoRenew CoE s partnerji.

V petek, 9. julija, ob 21. uri bo v Arrigoniju organiziran koncert mednarodno priznane skupine The frajle iz Novega Sada, medtem ko bo sobotno dogajanje ob 21. uri na istem prizorišču namenjeno predstavitvi knjige o zanimivih Izolanih.

Domačinom in obiskovalcem bo tudi v dneh po občinskem prazniku na voljo raznolik nabor kulturnih prireditev – gledaliških predstav in koncertov v parku Pietro Coppo, Pri špini v Ljubljanski ulici in v Letnem kinu Arrigoni.

Deli novico: