VROČI NASVETI ZA DOLG ZAKON: Damjan Murko razkriva, kako partnerja spraviti do vrhunca

Trendi

3. maja bo minilo 12 let odkar je kontroverzni pevec Damjan Murko skočil v zakonski jarem. Mnogi so tedaj dvomili, da gre za resnično zvezo, na veliko se je šušljalo o medijskem šovu, a je čas pokazal, da so bili vsi zlobni jeziki v zmoti. Murko je za časnik Večer razkril skrivnosti, ki v njegovem zakonu tudi po ducatu let ohranjajo strast in poželenje.

Na vprašanje, kako po 12 letih v zakonu ohraniti poželenje, je slovenski slavček odgovoril: "Za moškega velja, da je pravi takrat, ko v eni roki drži vrček piva, v drugi pa cigaret. Sam sem mnogo več od tega, zato si me žena še zmeraj želi in obratno."

Pravi, da je v njuni spalnici še vedno zelo vroče. Po seksu v troje ne čuti potrebe. Če pa bi si ga zaželel oziroma bi mu ga predlagala žena, bi "kupil vibrator ali Ančko". Prav tako ne svetuje svinganja, ki lahko po njegovem sproži val obtoževanj in ljubosumja. "Partnerja si morata pripadati in to eden drugemu," je prepričan. Po njegovem pravi moški ne potrebuje spolnih pripomočkov, da bi zadovoljil žensko – dovolj sta njegovo telo in domišljija.

Murko ima zanimiv nasvet za primer, ko se eden od partnerjev telesno zanemari: "Na internetu odpreš stran z erotično vsebino in si začneš dopisovati s popolnim tujcem. To narediš tako, da partner to opazi in ga od ljubosumja razžre. Potem se partner noro potrudi zate, samo, da ne pobegneš drugam, če mu je seveda kaj do tebe."

A po drugi strani pevec trdi, da je ljubosumje karakterna navlaka, ki mu je tuja. Kot pravi, je izjemno zaščitniški in takoj označi svoj teritorij. "V tem trenutku ti mora partner dokazati, kako zelo si zanj pomemben in potem ljubosumje samo po sebi izgine. Dvom je strup, ki razžira srce in um," je povedal za Večer.

Pa še Murkov nasvet, kako partnerja spraviti v posteljo in ga lažje pripeljati do vrhunca – zavrtite njegovo pesem Srečen, ker sem moški. "Ta pesem oba zmeraj pripelje do srečnega konca," zagotavlja pevec.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija