VROČA KRI V POSLOVNEM PROSTORU: Kričal in grozil; ko je zagledal policiste, ga je še dodatno 'pogrelo'

Kronika

Včeraj dopoldan se je v Komnu 24-letni domačin sprl s partnerko v poslovnem prostoru. Na žensko je kričal in grozil, da bo vse razbil. Policisti so ga izsledili. Ko so mu predočili prekršek, se je še bolj razburil, pod vplivom alkohola ni upošteval ukaza policistov, naj se umiri. Odredili so mu pridržanje in mu izdali plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Fotografije so simbolične. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 148 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo pet intervencij.

Včeraj ob 11. uri je pri Petrinjah nekdo poskušal vlomiti v parkirano vozilo. Ženska je opazila v bližini domnevnega vlomilca in policisti so ga nato izsledili. 27-letniku sledi kazenska ovadba.

Na cesti od Zemonske vage proti Jelšanam je zaradi neprilagojene hitrosti ob 15.30 padel motorist, 63-letni državljan Avstrije. Pri padcu se je lažje poškodoval, sledi mu plačilni nalog.

Ob 18. uri so policisti v Izoli ustavili 42-letnega voznika, ki je imel na vozilu nameščene ukradene registrske tablice, sam pa ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu kazenska ovadba in obdolžilni predlog.

Zvečer je v Elerjih domačina v nogo ugriznil pes. Za 17-letnega lastnika psa bo uveden hitri postopek, policisti bodo o dogodku obvestili tudi Upravo za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin.

Ob 23.15 so policisti v Štorjah ustavili 62-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,71 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 23.30 so v Klancu pri Kozini ustavili 19-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,78 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 1.18 so policisti PU Koper prejeli obvestilo, da je nekdo vlomil v gostišče v Dragonji in kradel alkohol. Policisti so identificirali 43-letnika, ki je bil v lokalu, ukradel je nekaj steklenic alkoholnih pijač. Sledi mu kazenska ovadba.

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 29 ilegalnih migrantov: pri Praporčah šest državljanov Iraka, pet državljanov Irana in enega državljana Turčije, pri Starodu enega državljana Nepala, pri Črnotičah enega državljana Afganistana in enega državljana Pakistana, pri Ilirski Bistrici enega državljana Afganistana, pri Kastelcu dva državljana Irana in enega državljana Iraka, pri Ilirski Bistrici enega državljana Albanije, pri Jelšanah pet državljanov Iraka, v Brezovici pri Gradinu pa dva državljana Somalije in dva državljana Pakistana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija