VROČA KRI V HRPELJAH: Vinjen in besen sredi noči razbijal avto, policisti so ga komaj umirili

Kronika

Policisti Policijske uprave Koper so med vikendom kar trikrat posredovali zaradi kršenja javnega reda in miru. Moški v Hrpeljah je v jezi razbijal avto, ženska v Portorožu se je vedla nedostojno, medtem ko je bilo v Kopru nekaj vroče krvi v lokalu.

Fotografije so simbolične.

V Hrpeljah je moški, v soboto zgodaj zjutraj, pod vplivom alkohola razbijal osebni avto. Policisti so uporabili prisilna sredstva, da so ga umirili, zatem so mu odredili pridržanje. Nadaljevali bodo z zbiranjem obvestil v smeri potrditve suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja vozila, izdali pa mu bodo tudi plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.

Prav tako v soboto, ob 4.56 zjutraj, so bili policisti PU Koper poklicani pred lokal v Portorožu. Tam naj bi žensko varnostnik pospremil iz lokala, saj naj bi se pred tem sprla z gosti in razbijala inventar. S 40-letnico so policisti opravili razgovor, ker se ni umirila, v času postopka pa se je pričela nedostojno vesti še do mimoidočih in policistov. Ti so ji nato odredili pridržanje. Ženska je bila pod močnim vplivom alkohola. Policisti so ji zaradi kršenja javnega reda in miru izdali tudi plačilni nalog.

Včeraj ob 18.30 so policisti intervenirali pred enim od koprskih lokalov. Tam je Norvežan enega izmed gostov najprej zmerjal, zatem pa se je vnel tudi pretep. Umiril se ni niti od prihodu patrulje in posredovanju policistov. Ker ni prenehal s kršitvijo, mu je bilo naposled odrejeno pridržanje. Policisti bodo turista oglobili za več kršitev; med drugim so ugotovili, da je v državo vstopil brez veljavne listine, so sporočili iz PU Koper. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija