VOZNICA SE JE S TOVORNJAKOM PREVRNILA NA BOK: Nato obsedela na kabini in čakala na pomoč (FOTO)

Kronika

Na krožišču bertoške vpadnice in Ankaranske ceste v Kopru se je danes nekaj minut po 13. uri prevrnil tovornjak. Promet je bil dalj časa ustavljen na cesti med priključkoma Bertoki in Luko Koper ter močno oviran v smeri Ankarana. Poškodovanih k sreči ni bilo, so zapisali na spletni strani Uprave za zaščito reševanje. Po poročanju Primorskih novic je tovornjak vozila ženska, ki je po nesreči splezala na kabino prevrnjenega tovornjaka, se usedla nanjo in čakala na pomoč. Gasilci koprske gasilske brigade so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in nudili pomoč vlečni službi pri postavitvi tovornega vozila na cestišče.

Voznica je vozila tovornjak ljubljanske registracije, namenjena pa je bila v koprsko pristanišče. Tovornjak, na katerem so bili zabojniki, se je v krožišču prevrnil in to kljub temu, da voznica ni vozila z visoko hitrostjo. 
 
Gasilci so ji z lestvijo pomagali splezati iz kabine. Prevrnjeno vozilo so povlekli s tovornjakom ter ga ponovno postavili na kolesa, še piše časnik. V nesreči ni bilo udeleženo nobeno drugo vozilo in nihče ni bil poškodovan.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija