VOZIL S PREREZANIMI VARNOSTNIMI PASOVI: Primorca policija močno udarila po žepu (FOTO)

Kronika

Kopska policista sta na Kozini ustavila osebni avtomobil, ki ga je vozil 57-letni domačin. Pri kontroli sta ugotovila, da sta oba varnostna pasova spredaj prerezana, spodnji del pa je bil pripet na zunanji stranski del sedeža. Vtič za pripenjanje varnostnega pasu je bil pripet na zgornji del pasu.

Policista sta vozilo izločila iz prometa in odvzela registrske tablice. Voznik, ki je hkrati tudi odgovorna oseba podjetja, si je prislužil globo v znesku 1000 evrov v imenu pravne osebe in še 100 evrov kot voznik.

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 21 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 83 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini ter tri poškodovanja tuje stvari, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji.

V Dutovljah so policisti zasegli vozilo 43 letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Izoli iz kleti ukradli smuči in kolesa

V Izoli je nekdo vlomil v klet in lastnikom ukradel dva para moških smuči, dva para ženskih smuči, štiri pare smučarskih palic, štiri pare pancerjev, dirkalno kolo Colnago in gorsko kolo. Škodo lastnik ocenjuje na 8500 evrov.

V Šalari je nekdo vlomil v poslovni prostor, iz katerega je ukradel gotovino in mobilni telefon.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
pinkopalinko |  12 .01. 2022 ob  09: 50
-3
Dovoljeno se je ne-cepiti, ni pa dovoljeno ne-uporabljati varnostnih pasov. Razumi, če moreš.
jedi |  11 .01. 2022 ob  13: 13
sem bil jaz prevoznik 21 let in sem passal lišo....alora se ve kako je tuu... casti su passali, zdej smo stari in bolani.... treba se pazit