VNOVIČEN INCIDENT V PORTOROŽU: Vinjena razgrajala po trgovini

Kronika

Včeraj ob 9.50 je policijo poklicala prodajalka v portoroški trgovini, ki je imela težave z vinjenima moškim in žensko. Hodila sta namreč po trgovini in kričala na vse. Policisti so ugotovili identiteto 43-letnega moškega iz Ljubljane in 56-letne ženske z okolice Ljubljane. Ker se moški ni umiril, so mu odredili pridržanje. Sledi mu plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjem dnevu intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 177 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v šestih primerih.

Kraje in vlomi

V Luciji je nekdo ukradel zaklenjen moped Piaggio Zip, bele barve, reg. št. KP 4A-CO. V vozilu so bili še dokumenti vozila, ključavnica za disk, ženska jakna in ključi stanovanja. Lastnik je oškodovan za 500 evrov. V Kopru pa so ukradli moško gorsko kolo znamke Commencal, tip Supreme DH 26, živo zelene barve, ki je bilo priklenjeno s kolesarsko ključavnico na kovinsko konstrukcijo pred vhodom v trgovino na Ankaranski v Kopru. Lastnik je oškodovan za 1.700 evrov.

Ilegalne migracije

V Kačičah so policisti prijeli dva državljana Alžirije, v Spodnjih Škofijah enega državljana Alžirije, na Sušaku osem državljanov Afganistana, v vasi Veliko Brdo pet državljanov Afganistana. Postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
SudoMaGodo |  07 .08. 2020 ob  14: 13
11
Včerj popoldne grem na bankomati pri vhodu v Merkator na Titovem trgu v Kopru: par metrov stran stoji tip oblečen samo v kratke hlače, opaljen od sonca, s pivskim trbuhom in slamnatim klobukon na glavi. Iz mobitela mu na ves glas razbija nek hibrid med kravjo muziko in slaboumnim slovenskim popom. Borše pri nogah, verjetno je prišel iz koplaišča in čakal na koga, ki je šel po kašeto piva v trgovini. Forešt. Človek se vpraša od kod se vzame tak narod. :D
Ištrijan |  07 .08. 2020 ob  10: 42
12
Zanimiv bi bil statistični podatek, koliko slovencev se prihaja pijančevat in drogirat ter potem izvajat galamo k nam v Istro in koliko vice versa!?