VIŠEK NESRAMNOSTI NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Voznica BMW-ja mimo vseh po reševalnem pasu, pa še trobila je tistim, ki se ji niso umaknili (FOTO)

Slovenija

Popoldan se nam je s primorske avtoceste oglasila bralka, ki je obtičala v zastoju. Prizor, ki mu je bila priča, jo je tako razjezil, da ni mogla ostati tiho.

Bralka nam je poslala fotografijo s primorske avtoceste, kjer je pred Lomom v smeri proti Ljubljani nastal zastoj. Fotografija prikazuje lepo narejen reševalni pas, po katerem pa vozijo ... drugi avtomobili.

Kot nam je zaupala bralka, se je voznica v belem BMW-ju mimo stoječih avtomobilov hladnokrvno zapeljala po reševalnem pasu. Bralkin partner naj bi ji skušal to onemogočiti, a mu je voznica pričela trobiti, naj se ji umakne. "Upam, da nikoli ne bo potrebovala reševalnega pasu!" je dejala bralka.

O pomembnosti lepo narejenega in prostega reševalnega pasu, priča podatek, da se je čez nekaj minut po njem zapeljal rešilec, ki je očitno nekomu hitel na pomoč.

Ob tem je bralka dodala, pa voznica BMW-ja ni bila edina, ki je izkoristila reševalni pas za hitrejši prihod na cilj. Pred njo naj bi se po sredini zapeljali še vsaj trije drugi avtomobili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  03 .09. 2021 ob  16: 45
14
kaj a DARS spi,a nimajo kamere,to je prvo...drugo,zakaj ni ta vrla bralka klicala policijo ali si zapisala oz poslikala reg.tablicojQuery112308497051103905138_1630680177750