VINAKOPER LIVE: Prihaja Rade Šerbedžija

Koper

Na open-air oder Vinakoper prihaja ikona nekdanjega jugoslovanskega prostora Rade Šerbedžija. Glasbenik, igralec in režiser, ki ga pri nas obožujejo vse generacije, bo nedvomno postregel z nepozabnim doživetjem šarma in edinstvene interpretacije najodmevnejših skladb zadnjih desetletij. Bo med njimi tudi nepozabna 'Ne daj se Ines'?

Pridite in se prepričajte v petek, 23. junija, ob 21.00. Prizorišče Vinakoper live ponuja kar 650 sedišč ter VIP prostore, izberite kar vam najbolj ustreza. Da se na prizorišču razvije odlično vzdušje ter prav posebna povezanost, je Vinakoper dokazal že pred slabim mesecem, ko je na odru nastopila Nina Pušlar.

Odličen spoj izjemnih nepredvidljivih

Zato prihod Rade Šerbedžija obljublja nekaj zares nepozabnega. Koncerti glasbenika, ki je posnel kar šest odmevnih albumov, so vsakič znova posebno doživetje; njegove pesmi dobivajo nove odtenke, nove nianse, nekako tako kot to velja za vsako novo letino, ki prihaja iz vinogradov Vinakoper. Da bodo odtenki vin Vinakoper odličen spoj z glasbenikom, zato ne dvomijo. Iz Vinakoper še sporočajo, da bo vino večera eno izmed na novo prenovljenih vin rosé. Katero točno, pa ostaja skrivnost.

Svoj VIP prostor lahko rezervirate na info@koda-events.com, kjer vam bodo podali tudi odgovore na vsa morebitna dodatna vprašanja.

"Se vidimo na open-air odru Vinakoper live, Šmarska cesta 1 v Kopru!" 

Vinakoper koncerte na open-air odru Vinakoper na Šmarski cesti 1 v Kopru organizira v sodelovanju z agencijo Koda Events. Vstopnice so na voljo na eventim.si.