VINAKOPER IN REGIONAL Z LEPIM DARILOM ZA NAJHITREJŠE BRALCE: Kdo bo letos najbolj izstopal na plaži?

Koper

V Vinakoper pravijo, da so to zmagovalci velike Capris nagradne igre, ki do 31. julija poteka ekskluzivno v vinskem butiku Hiše Refoška ter ljubljanskih poslovalnicah Vinakoper. Za vse naše bralce in ljubitelje penin, pa ponujajo še eno lepo nagrado – preverite, kakšno.

Letošnje poletje so veliki hit penine Capris. Ravnokar preoblečene v novo podobo, poletje podpisujejo s poljubi, ljubeznijo, toplim soncem in zakladi morja. Na novih etiketah boste namreč lahko prepoznali ikone ustnic, srca, sonca in morske zvezde. Ti prepoznavni simboli poletja bodo krasili tudi nagrade Capris nagradne igre: sup, ležalnika in poletne Capris pakete. Le kaj se skriva v slednjih, raziščite v vinskem butiku Hiše Refoška v Kopru, kjer do konca julija poteka Capris nagradna igra. Sodelujte v žrebu za vroče poletne nagrade in izstopajte na plaži to poletje!

Potrebujete spodbudo? Našli jo boste v razigranem, navihanem videu penin Capris, ki ga Vinakoper predstavlja za sproščen vstop v poletje. Poglejte, kaj je tam prepričalo dekleti na obali!

Vinakoper v poletje vstopa z zabavnim oglasom. MINISTER OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU.

Posebna gratis degustacija za vas – naše bralce!

Izkoristite priložnost za brezplačno pokušino: Regional Obala in Vinakoper vas vabimo, da obiščete koprski vinski butik Hiša Refoška in pokusite raznolikost okusov penin Capris. Prvih sto bralcev tega prispevka nagradimo z brezplačno pokušino treh vzorcev. Kaj morate storiti? Ob obisku vinskega butika do konca julija, tamkajšnjim sommelierjem povejte skrivno geslo: Tako so HOT, da morajo na hladno! Seveda govorimo o peninah Capris, preostalo prepuščamo vaši domišljiji.

Mehurčkasti Capris Cuvee, Capris Muškat, Capris Rose in Capris Refošk – charmat metoda so tako HOT, da jih morate dati na hladno!

Dobrodošli v vinskem butiku Hiše Refoška

Vabljeni torej v vinski butik Hiše Refoška. V tem od julija velja poletni urnik. Od ponedeljka do petka vas pričakujejo med 8.30 in 20.00, od te sobote naprej pa med 8.00 in 17.00.

Razlogov je več kot dovolj: sodelujte v nagradni igri, degustirajte prenovljene odlične penine Capris, raziskujte ostalo ponudbo istrskih dobrot, povprašajte pa tudi o skrivnih recepturah najboljših mehurčkastih cocktailov. Prepričani smo, da jih imate tudi sami kar nekaj na zalogi – zaupajte jih Vinakoper na njihovih družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Deli novico: