VIKEND, POLN GROŽENJ IN NASILJA: V koprskem lokalu razgrajal Izolan, na vasi ženska z noži nad partnerja

Kronika

V petek, 17. decembra, ob 19.50 je v enem od koprskih lokalov goste in zaposlene nadlegoval moški. Vznemirjal jih je in kričal. 32-letni Izolan se ni umiril niti po prihodu policistov na kraj, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva. Pri varnostnem pregledu so pri njem našli tri manjše PVC zavitke z belo prašnato snovjo (sum na prepovedano drogo). Izdan mu je bil plačilni nalog zaradi nedostojnega vedenja na javnem kraju in zaradi neupoštevanja zakonitega ukaza policista. Po prejemu rezultata testa na prepovedane droge sledi še hitri postopek z odločbo, so zapisali na Policijski upravi (PU) Koper.

Fotografija je simbolična.

V soboto, 18. decembra, ob 4. uri so policisti intervenirali v eni od vasi pri Kopru, kjer je partnerka napadla moškega, mu grozila z noži in se tudi sama poškodovala. Policisti zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje grožnje.

Istega dne so policisti v Postojni obravnavali kaznivo dejanje nasilništva. Sosed je namreč napadel in oklofutal starejšega moškega ter žalil njega in njegovo ženo. Nasilnež je bil hospitaliziran.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija