VIKEND BO OBARVALA ZLATA BARVA: Grand Casinò Lipica praznuje 30. jubilej!

Slovenija

Svet zabave in nočnega življenja v glamurozni prenovljeni igralnici v srcu Krasa!

Obiščite moderno igralnico s 360 igralnimi mesti na igralnih avtomatih in elektronskih ruletah ter žive igre: Ameriška ruleta, Black Jack, Caribbean Draw Poker, Texas Hold`em Bonus Poker, Punto Banco in Bingo.

Igralnica Grand Casinò Lipica v soboto, 30. novembra, ponosno beleži 30 let uspešnega poslovanja. Z velikim veseljem bo vikend v znamenju dogodka VELIKA 30. ZLATA OBLETNICA obarvala zlata barva, ki bo obiskovalcem nudila od prvega sprejema na recepciji do animacijskih iger pozno v noč brezmejno zabavo in blišč.

Pester večer zajema darilo ob vstopu za vsakega obiskovalca, pijačo dobrodošlice, bife večerjo in pogostitev v igralnici, igro Bingo za 50.000 evrov ob 19.30 in 22.30, torto velikanko, finalno žrebanje nagradne igre Bet on roulette za nagradni sklad 3.000 evrov, glasbo v živo in obilo zabave.

Igralnica se nahaja v neposredni bližini znamenite Kobilarne Lipica, ki na ta dan organizira uradni trening z lipicanci. Privoščite si izlet v z naravo obdan idiličen kraj, kjer si lahko čez dan ogledate uradni trening z lipicanci, zvečer pa se podate v pestro nočno življenje zabave in praznujete 30. obletnico igralnice Grand Casinò Lipica!