VESELJE POKLUKARJA ZARADI POZIVA: Slovensko zdravniško društvo bi uvedlo obvezno cepljenje

Slovenija

V Slovenskem zdravniškem društvu pozivajo DZ, da sledi evropskim in svetovnim zgledom in v letu 2022 zahteva izpolnjevanje pogoja PC (preboleli, cepljeni) oz. obvezno cepljenje proti covidu-19. Zdravniki želijo v novem letu vsem bolnikom ponovno omogočiti normalno dostopnost zdravljenja vseh bolezni, za kar je ključno cepljenje, so poudarili.

V novoletni poslanici Slovenskega zdravniškega društva so zdravniki opozorili, da slovenski bolniki že dve leti z zamikom dostopajo do zdravstvenih storitev. Poudarili so, da je nujno treba zaščititi vse bolnike in jim omogočiti dostop do zdravstvenih storitev, ki so jih imeli na voljo pred epidemijo covida-19. Zdravniki so namreč soočeni z dodatnim bremenom, ki ga predstavljajo covidni bolniki z dihalnimi težavami in zapleti.

Opozorili so, da je cepljenje ključno, saj omogoča lažji potek bolezni in s tem zdravljenje več bolnikov z drugimi boleznimi, kljub temu, da ne nudi popolne zaščite. Poudarili so, da je svoboda posameznika omejena s svobodo soljudi. "Necepljeni ogrožajo že cepljene, a imunološko krhke posameznike, kar ni etično. Kot edini uspešni ukrep ponuja medicinska znanost cepljenje," so zapisali v društvu. Ob tem so izpostavili, da je cepljenje brezplačno in dostopno vsem prebivalcem Slovenije.

Minister za zdravje Janez Poklukar je na današnji novinarski konferenci, na kateri je sicer predstavljal rezultate Dnevov cepljenja, izrazil veselje, da so se v minulih dneh odprle razprave o obveznem cepljenju in pogoju PC oz. o bodočem statusu necepljenih v družbi. Meni, da bo družba morala glede tega zavzeti stališče, pri tem pa moramo biti kar se da enotni.

Poleg medicinske stroke, ki bi med drugim povedala, kakšen delež precepljenosti potrebujemo, pa morajo o načinu, kako to doseči, povedati svoje še druge stroke, kot so sociološka, pravna itd. Ob tem je spomnil, da se sosednje države že odločajo, da morajo posamezni segmenti družbe že izpolnjevati pogoj PC. Dodal je še, da to ni vprašanje samo za ministra za zdravje, ampak za vse nas.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  14: 16
Ste se vedno prepricani, da je vlado skrbi za vase zdravje?
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  14: 07
Vem, da je nasa skorumpirana vlada preko medijev skusala omalovaziti skupino Stop Laznivim Medijem. Vprasajte se zakaj! Nalozite si telegram na telefoncek in odprite njihov chat. Tam je veliko informacij iz celega sveta, menja in raziskave cenjenih znanstvenikov, strokovnjakov in raziskovalcev, ki niso podlegli tej zaroti in genocidu. Nic ni treba verjet, samo poglejte in objektivno razmislite. Ali pa La Quinta Columna Internacional
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  13: 41
V cepivih so (razen placebo variante) DOKAZANO poleg ze znanega grafenovega oksida in nano rauterjev, licinke parazitov, tezke kovine, dna primatov in virus HIV, med ostalim. Boste videli, kako bodo v kratkem zaceli objavljati, kako je HIV v porastu. AIDS je pa posledica HIV in ravno tako cepiva, ki oslabi imunski sistem.
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  13: 35
Smo v tretji svetovni vojni in vecina se tega niti ne zaveda. Vojna je psiholoska in neuroloska, napadeni smo pa s strani medijev, ki so v lasti mafijskih svetovnih elit preko farmacevtske industrije. Njihov cilj je pobiti vecino clovestva in preostali del zasuznjiti. Ena bistvenih faz, poleg kratenja pravic in vsiljevanja raznih svinjarij kot so maske in green pass, je CEPLJENJE. Precepiti hocejo vse, stare in mlade in to vsako leto. To jim bo omogocilo popolno kontrolo nad populacijo s pomocjo grafenovega oksida in nano routerjev, ki so v cepivih. Zadnja faza tega novega svetovnega reda bo totalno razlastninjenje svetovnega prebivalstva in ukinitev fizicnega denarja. Odvisno od tega, kako ubogljiv bo posameznik, toliko pravice za nakupe bo imel. Ce ne bo imel ''socialnega kredita'' ker je kao upornik, bo njegov virtualni denar blokiran in nikljer ne bo mogel nicesar kupiti. In tako lahko crkne na cesti, raja bo pa apaticna, kar se vidi ze danes, kako cepljeni gledajo na necepljene, ker jim je skorumpirana vlada oprala mozgane.
japajade |  25 .12. 2021 ob  09: 58
Človek ne more vergeté, v kakšni državi živimo, kjer vlada ena sama dvoličnost , nestrokovnost in pehanje za dobički, ki jih omogoča trenutna vlada! Naj zdravstveni minster, ki si želi večjo precepljenost državljanov odgovori, zakaj bi se človek sploh cepil, če posameniki že tulijo v medije, da status cepljenega ni več pomemben, temveč zgolj in samo še biti negativen na testu! Torej, v Sloveniji ste tki. kvazi stroka zaj.... do konca, kajti po tem apelu, da je negativen test bolj pomemben od kateregakoli odmerka cepiva, se bo cepilo še manj ljudi, kot se je do sedaj !
Jazbetz |  24 .12. 2021 ob  23: 04
11
"Necepljeni ogrožajo že cepljene, a imunološko krhke posameznike, kar ni etično. Kot edini uspešni ukrep ponuja medicinska znanost cepljenje,"

A veste kaj ni etično? To da pahajo v cepljenje kljub temu da ni enega dokaza da cepljenje kakorkoli koristi. Ravno obratno. Nobeden nima pravice posegat do takega nivoja v življenje posameznika, in vsak ki propragira cepljenje bo prej ali slej dobil svoje. Kam smo prišli ljudje, ugasnimo vse medije, ker samo perejo možgane, nehajmo jih poslušat. Enostavno bolj očitno kot sedaj kdo je na kateri strani še ni bilo.
kokodek |  24 .12. 2021 ob  21: 09
10
minister nima niti kanček vesti, ker kriv je za smrt mladega dekleta, škifo
manemebasat |  24 .12. 2021 ob  18: 45
14
Poglejte si video Robert Kennedy Jr. Eden redkih politikov, ki ni podlegel planu tega genocida. in bodite prepricani, DA JE TO GENOCID! Farmamafija ima v lasti vse medije in vam pere mozgane ze od vsega zacetka. Nimate pojma kaj se dogaja in kako vas nameravajo ubiti ali zasuznjiti. Pozanimajte se malo, nic vas ne stane.
Ištrijan |  24 .12. 2021 ob  18: 12
16
Kriminalna zdruzba svetovnih razseznosti in nic drugega, ki ima jasno agendo - pocepit vse kar diha cimvcekrat!!

Se vedno retorika obtozevanja, zdaj zal le se pescice necepljenih (ceprav je cepljenim vse bolj zal da so cepljeni), da so krivi za sirjenje okuzb, ceprav so edini redno preverjeni da so dejansko negativni in zdravi!

In se vedno vsiljujejo pravljico (banda pokvarjena, vse slabo si zasluzite), da so cepiva zastonj! Kaj res?! Od kje torej farma-mafijskim korporacijam milijardni dobicki v zadnjem letu?! Od humanitarnih prispevkov?!

Vse to je svetovna zlocinska agenda in nasi voditelji so del tega zlocina zoper lasten narod!

NEHAJTE Z VSILJEVANJEM IN GROZNJAMI!!! Kdor se boji za lastno prezivetje in misli da mu bo cepivo resilo zivljenje naj se cepi, magari vsak mesec, ostalim DAJTE MIR!!!
Obala1 |  24 .12. 2021 ob  17: 53
14
Zdravniki? A niso to tisti katere je leta in leta po mizo kupovala farmacevtska industrija ter jim plačevala "strokovna Izobraževanja" ( beri počitnice za njih in družino ) ter so kasirali provizije na podlagi zdravil katere so dajali svojim pacientom? Zdravniki dragi to, da ste korumpirani je zadeva vaše morale in načina dela, vendar ne se igrat z lastnimi življenji
manemebasat |  24 .12. 2021 ob  15: 25
Cepljenim parom se ze rojavajo spake.
manemebasat |  24 .12. 2021 ob  15: 12
14
To drustvo je leglo KRIMINALCEV, ze pticki na vejah civkajo, da je cepivo smrtonosno in neucinkovito. Virus ne obstaja. Obstaja covid, ki je reakcija na strupe v cepivu. To je GENOCID in raja se vedno verjame tem izdajalcem. Vsi boste koncali v roki pravice. Resnica prihaja na dan.