VERTIKALNI ZLOM 'KORENJAKA': Moški je med intimnim srečanjem zaslišal 'pokajoči' zvok

Svet

Pripravite se na nelagodno zgodbo o 40-letnem moškem, ki je nekako uspel vertikalno zlomiti svoj penis, od zgoraj navzdol.

Običajno se takšna poškodba zgodi z značilnim 'pokom'. Predstavljajte si, da se vejica zlomi na dvoje. V tem primeru pa je nesrečnik zlomil svoj penis vertikalno. Pomislite, da nekdo cepi drva. Poročilo v British Medical Journal razkriva, da so urologi zabeležili zlom penisa po tem, ko se je 'upognil proti partneričinemu presredku'. MRI skeniranje je pokazalo, da je penis zlomljen vzdolž njegove dolžine. Gre za prvi znan takšen primer.

Na srečo so zdravniki hitro ukrepali in po operaciji je moški popolnoma okreval. Po šestmesečnem obdobju okrevanja je lahko spet imel spolne odnose in poročal, da ni bilo bistvenih sprememb v videzu njegovega penisa in kakovosti erekcije.

Študija je pokazala, da se okoli 88,5 odstotka zlomov penisa zgodi med seksom, kar pa vas verjetno spravi v razmislek o preostalih 11,5 odstotka primerov. Najpogostejša položaja za to poškodbo sta misijonarski in pasjiZlomi penisa so sicer zelo redki, prizadenejo približno 1 na 175.000 ljudi na leto. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija