VELJA TUDI ZA VAS? Horoskop, ki odkriva vaš največji strah

Odklop

Obstajajo različni strahovi, s katerimi se spopadajo posamezniki. Nekateri se bojijo pajkov, drugi strašnih klovnov. A nekatere stvari, ki nam niso ljube, preprosto določa horoskop.

Ovni so zelo družabna bitja in so najraje obkroženi s svojimi prijatelji. Zato jih je še najbolj strah samote, pravzaprav se slabo počutijo, če so sami.

Bik potrebuje rutino in gotovost. Ne znajde se v situacijah, v katerih je treba improvizirati. Ničesar se ne boji bolj, kot sprememb.

V nasprotju z bikom, dvojčki ljubijo spremembe in avanture. Straši jih pravzaprav normalno, dolgočasno življenje.

Raki so, kot druga vodna znamenja, zelo senzibilne osebe. Veliko jim pomeni, kaj menijo drugi. Skrbi jih za to, kaj drugi mislijo o njih in velikokrat se zato zdijo napeti, ko jih šele spoznavamo.

Levi so rojeni vodje in uživajo v središču pozornosti. Moti jih, če so le del množice, zanje pravo grozo predstavlja, če jih nihče ne opazi.

Največji perfekcionist med horoskopskimi znamenji je devica. Vse se mora zgoditi tako, kot je načrtovala. Če kaj ne gre po načrtu, oseba rojena v znamenju device postane nervozna in ne ve več, kaj narediti.

Tehtnice nerade razmišljajo o prihodnosti, saj se bojijo, da bodo sprejele napačno odločitev. Še narjaje pustijo stvari take, kot so.

Škorpijoni težko zaupajo drugim in živijo v strahu, da bi jih kdo razočaral. Strelci pa si ne želijo biti odvisni od drugih in želijo imeti življenje v svojih rokah. O odločitvah želijo odločati sami.

Kozorog vedno želi dati vse od sebe, saj je zanj v življenju pomembna le zmaga. Zato jih skrbi, da se ne bodo izkazali v poslovnem ali zasebnem življenju.

Vodnar se hitro počuti ujetega, zato se na nek način bojijo zveze. Če je vaš partner vodnar, morate zato paziti, da mu dajete dovolj svobode, da ne bi pobegnil.

Ribe ves čas iščejo iskren in pravi smisel življenja. Zaradi tega živijo v strahu, da jim ne bo uspelo najti smisla, pravega prijateljstva, posla ali idealnega partnerja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija