VELIKO ZNIŽANJE RABLJENIH VOZIL: Pri vodilnem trgovcu na Primorskem!

Koper

Zaradi motenj v dobavnih verigah so se v zadnjih mesecih čakalni roki na nove avtomobile zelo podaljšali, marsikdo pa ni pripravljen na vozilo čakati po nekaj mesecev ali celo leto. Poleg tega je zaradi okrnjenih dobav na voljo tudi manj izbire in različic, v Sloveniji pa je posledično zacvetel trg rabljenih vozil.

Če iščete rabljeno vozilo (avto net rabljena vozila) ali vas zanima uvoz avtomobila iz tujine in se obenem sprašujete, kako kupiti varno in preverjeno vozilo, da z njim pozneje ne boste imeli težav, ki kvarijo zadovoljstvo, imajo pri Porsche Koper za vas odlično novico!

Odlična priložnost za nakup rabljenega avtomobila pri Porsche Koper

Pri vodilnem trgovcu rabljenih vozil Porsche Koper so se pred dnevi odločili, da stranke ob koncu leta presenetijo s še bolj ugodno ponudbo in velikim znižanjem cen rabljenih vozil. Na njihovi spletni strani www.porscheinterauto.net je mogoče najti zares privlačne priložnosti za tiste, ki želijo imeti rabljeno vozilo takoj.

Prilagoditev cen je močno oživilo povpraševanje

Dušan Jugovac, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Koper, je navedel, da so z aktualno prilagoditvijo njihovih cen rabljenih vozil močno oživili povpraševanje. Jugovac je pogovor nadaljeval takole: "Trenutno lahko potrdimo, da smo na podlagi zadnje korekcije cen na trgu še posebej konkurenčni, saj smo opazili občutno povečanje povpraševanj pri vseh modelih vozil. V naši ponudbi gre za količinsko omejeno zalogo. Vozila so že na zalogi in čakajo na kupce. Zato velja staro pravilo, kdor prvi pride, prvi pelje! Čisto preprosto."

RABLJENA VOZILA – TOP PONUDBA NA PRIMORSKEM!

Preverite trenutno zalogo odlično ohranjenih rabljenih vozil z dodatnimi ugodnostmi.

·         Audi zaloga  vozil

·         Volkswagen zaloga  vozil

·         Škoda zaloga vozil

·         SEAT zaloga vozil

·         CUPRA zaloga  vozil

Na zalogi tudi najbolj iskani modeli v Sloveniji

Kot še navaja Jugovac, pri Porsche Inter Auto aktualno ponujajo res najbolj privlačne modele vozil. "Vsa rabljena vozila so na zalogi in takoj dobavljiva. V naši ponudbi imamo TOP iskane modele. Pri znamki Volkswagen modeli Polo, Golf, T-Cross, Taigo, T-Roc, Tiguan, Arteon, Passat in Multivan; pri znamki Škoda modeli Škoda Fabia, Škoda Karoq, Škoda Superb, Škoda Octavia, Škoda Kamiq. Pri znamki SEAT modeli Ibiza, Arona, Leon, Ateca, Tarraco; pri znamki CUPRA model CUPRA Formentor; pri znamki Audi pa modeli Audi A4, Audi Q2, Audi A5."

VIDEOPREGLED – popolna novost v Sloveniji

Strokovnjaki pri Porsche Inter Auto opravijo tudi popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže resnično stanje vozila: snemanje vseh tehničnih elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. "S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te na 250 točkah tudi zares opravijo. Mislim, da v Sloveniji ponujamo res ekskluzivno noviteto, ki je ne boste našli pri nobenem drugem trgovcu rabljenih vozil. Če stranka kljub vsemu po nakupu še vedno ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi zamenjamo tudi del, o katerem kupec dvomi. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," dodaja Jugovac. Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot 4.000 video posnetkov.

Nič ne uide očem njihovih strokovnjakov

Zadovoljstvo z nakupom in seveda potem z vsakodnevno uporabo rabljenega vozila je prav tako pomembno. Prav pri rabljenih vozilih se lahko prodajalci še kako izkažejo, ko dajo kupcu v roke preverjen in zanesljiv avtomobil, ki povsem ustreza njegovim zahtevam in potrebam. Zato imajo pri PIA na voljo kar nekaj "orodij".

Natančnih 250 kontrolnih točk – brez izjem!

Tako gre vsako vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk, te pa so skrbno izbrane s strani strokovnjakov, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo. Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledajo. Še več, strokovnjaki PIA opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

"Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledamo. Če najdemo kakšno pomanjkljivost, jo dokumentiramo in odpravimo. Torej odpravimo napako ali zamenjamo sestavni del, če je ta seveda preveč izrabljen," pravi Jugovac.

Ta del pregleda vozila je pri potencialnih kupcih naletel na največji odziv in kot kaže si to kupci želijo. Ne samo fotografije, tudi videoposnetek in strokovni komentar povesta o stanju vozila veliko, zato je odločitev pri številnih kupcih še lažja. O tem namreč govorijo tudi prodajne številke in komentarji uporabnikov ter kupcev, ki so z videoposnetki izredno zadovoljni. "Tako sem o vozilu, še preden sem ga prvič videl v živo, izvedel ogromno. Najbolj mi je všeč, ker pokažejo tiste sklope rabljenega avtomobila, ki je po navadi najbolj skrit očem. Odločitev o nakupu je bila potem veliko lažja. Prepričan sem, da so mi pokazali pravo stanje vozila in da sem kupil vrhunsko pripravljen avtomobil," je povedal eden od zadovoljnih kupcev.

Vrhunsko Porsche Jamstvo RV PLUS

Eden od dejavnikov, ki prepričajo kupce rabljenih vozil, je tudi ustrezno jamstvo. Da, tudi rabljena vozila imajo jamstvo, natančneje Porsche jamstvo RV Plus, ki pokrije nepredvidene in drage stroške popravil. In to prinese s seboj tudi najbolj kakovostne rezervne dele, s katerimi je vozilo spet povsem zanesljivo. Dobro vzdrževano rabljeno vozilo je namreč eden od pogojev dobrega dela s strankami, saj je zadovoljna stranka prva "nagrada" vsakega prodajalca.

8 dnevna garancija za vračilo/zamenjavo

Vsak kupec rabljenega vozila si seveda želi, da za svoj denar dobi največ. Tudi za to poskrbijo pri podjetju Porsche Inter Auto. Če se uštejete in takoj ugotovite, da ste se mogoče odločili napačno, vam strokovnjaki pri podjetju Porsche Inter Auto priskočijo na pomoč. Vozilo lahko do osem dni po nakupu vrnete in ga zamenjate za bolj ustreznega ali pa dobi kupec vrnjeno kupnino. Brez vprašanj, razlag ali pojasnjevanja. Kupcu lahko ponudijo tudi drugo vozilo, ki bolj ustreza posameznikovim potrebam in željam. Vsi smo le ljudje in motiti se je človeško, zato pa vas pri podjetju Porsche Inter Auto povsem dobro razumejo.

Dodatni popusti ob financiranju in servisu vozil

S financami je vedno povezanih nešteto stvari. Da lažje pride kupec do želenega avtomobila, pa jim priskočijo na pomoč z dodatnim popustom 700 evrov na prodajno ceno vozila.

Seveda sam nakup še ni vse. Še kako pomembno je vzdrževanje vozila, kajti kupec dobi v roke ustrezno pregledano vozilo in prav je, da je tako ves čas, ko je na cesti - v ustrezni "formi". Nujno in priporočljivo je, da z ustreznim strokovnim vzdrževanjem lastnik podaljša delovno dobo svojega štirikolesnika. Tudi za to imajo pri podjetju Porsche Inter Auto pripravljen odgovor oziroma dodatno ugodnost – servisni bon v višini do 100 evrov.

Vsi ti dejavniki, ki čakajo na kupce pri podjetju Porsche Inter Auto, naredijo njihovo že tako pestro ponudbo rabljenih in kakovostno pregledanih vozil še bolj privlačno. Število prodanih vozil in delež rabljenih, ki jih v vrhunski formi srečujemo na naših cestah, izboljšujeta tudi varnost v prometu. Da o okoljevarstvu ne govorimo. Prav je, da tako prodajalec kot kupec naredita vse, da je slovenski vozni park tak, kot mora biti.

Vozila v akciji – trenutno res top ponudba v Sloveniji

Nakup rabljenega vozila je lahko zanimiva izkušnja, ki pa je lahko povezana tudi s tveganjem, da kupujete eno, dobite pa nekaj povsem drugega. Zato je zelo pomembno, da se odpravite k prodajalcu, ki vam zagotavlja varen nakup ter se prepričate, da ne kupujete mačka v žaklju.

Ekskluzivne prednosti pri Porscheju

Pri Porsche Inter Auto vam omogočajo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu svojega novega rabljenega vozila.

 Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

·         natančna video predstavitev tehničnega stanja

·         garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo,

·         preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,

·         vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev,

·         do 700 evrov popusta ob financiranju,

·         servisni bon do 100 evrov.

KOPER RABLJENA VOZILA

Poslovalnica Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

- Roberto Eler, tel.: 05 61 16 550

- Dušan Jugovac, tel.: 05 61 16 503