VELIK ODZIV V KOPRU: Na občini poplava prijav na javne razpise

Koper

Mestna občina Koper (MOK) je tudi za leto 2019 sočasno objavila javne razpise na področjih družbenih dejavnosti, turizma, prireditev in varstva okolja. Roki za prijavo so potekli 11. februarja, odziv pa je bil zelo velik, saj je skupno prispelo nekaj sto prijav. Skupaj bo občina za te namene zagotovila 1,7 milijona evrov.

Roki za prijavo na omenjene razpise so, kot omenjeno, potekli 11. februarja, tako da so bile prijave že komisijsko odprte, so pojasnili na mestni občini. Največ prijav, kar 91, je bilo na javnem razpisu za sofinanciranje prireditev in promocijskih dejavnosti. Sledita javni razpis za sofinanciranje športnih programov s 84 prijavami in javni razpis za sofinanciranje kulturnih programov ali projektov na področju kulture, za katerega so prejeli 58 prijav.

Koprska občina je objavila tudi javne razpise za sofinanciranje programov in projektov za otroke in mladino, na področju veteranov, za delovanje turističnih društev, za delo društev in drugih ustanov, katerih delovanje spodbuja promocijo zdravja, ter za delo društev oz. ustanov, katerih delovanje spodbuja varstvo okolja. Na te razpise je skupaj prispelo več kot sto prijav.

Skupaj je MOK v svojem proračunu za te namene zagotovila 1,7 milijona evrov. Prijavitelji bodo o izidu razpisa obveščeni predvidoma v roku 30 dni po sprejemu odločitve, kar pomeni od konca marca naprej, so še navedli na občini.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija