VEČKILOMETRSKE KOLONE NA PRIMORKI! Najprej zagorel tovornjak, dodaten zastoj povzročila še prometna nesreča

Kronika

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je primorska avtocesta pred Vrhniko proti Ljubljani ponovno odprta, zaradi gašenja tovornjaka je bil tam zaprt vozni pas. Nastal je daljši zastoj, približno 11 km, ki je segal mimo priključka Logatec. Zgodila pa se je še ena nesreča. Ostaja zastoj na relaciji UnecLogatecVrhnika, promet je upočasnjen z občasnimi zastoji, poroča promet.si.

Na primorski avtocesti pred Vrhniko proti Ljubljani je zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče nastal daljši zastoj, dolg približno 11 kilometrov. Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, je zagorelo tovorno vozilo, požar je že pogašen, v nesreči pa ni bil nihče poškodovan. Kot so še pojasnili, je zagorela prikolica tovornega vozila, najverjetneje zaradi okvare.

Potem ko je bila primorska avtocesta nekaj časa zaprta, je bil nato zaradi odstranjevanja posledic nesreče zaprt vozni pas. Nastal je daljši zastoj, ki je segal mimo priključka Logatec. Obvoz za osebna vozila je bil možen med Uncem in Vrhniko po regionalni cesti, a tudi tu je nastal zastoj.

Na primorski avtocesti pred Brezovico, tudi proti Ljubljani, pa se je zgodila še ena nesreča. Nastal je daljši zastoj.

❗❗Že navsezgodaj zjutraj težave na primorski avtocesti. Pred Vrhniko proti Ljubljani je zagorelo tovorno vozilo,...

Posted by Promet.si on Thursday, April 7, 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija