VAS ZANIMA PODIPLOMSKI ŠTUDIJ? Rok za prijavo se izteče 18. septembra!

Koper

Od danes, 13. septembra, pa do srede, 18. septembra, se lahko v 2. prijavnem roku slovenski državljani in državljani držav EU,  za Slovence brez slovenskega državljanstva in tujce izven EU je to 3. prijavni rok, vpišete na podiplomski študij na Univerzi na Primorskem. Spodaj preverite, na katerem študijskem programu so na voljo prosta mesta.

Študijski programi, med katerimi lahko izbirate, so s področja arheologije, geografije, zgodovine, slovenskega in italijanskega jezika, komuniciranja, antropologije, managementa, ekonomije in financ, prava za management, trajnostnega razvoja, trajnostnega grajenega okolja, biopsihologije, matematike, računalništva in informatike, varstva narave, turizma, aplikativne kineziologije, dietetike, zdravstvene nege, inkluzivne ali socialne pedagogike, edukacijskih ved, zgodnjega učenja itd.

Zbrane informacije o posamičnih študijskih programih, prostih mestih, načinu vpisa, roku, pogojih ipd. so na voljo v razpisu, do katerega lahko dostopate prek povezave: https://www.upr.si/sl/studij/razpis-za-vpis-v-studijske-programe, za podrobnosti pa kandidati lahko kontaktirajo fakulteto, ki razpisuje izbrani program. 

Deli novico: