VAS OBKROŽAJO TEHTNICE? To so razlogi, zakaj so v prijateljstvu pravi zaklad

Trendi

Če vas v vašem življenju obkrožajo tehtnice, potem veste, da so pravi prijateljski zaklad.

Tehtnicam je zvestoba na prvem mestu. Svojim prijateljem so popolnoma predane in enako pričakujejo tudi od njih. Včasih jih to "tepe po glavi", ker vsi ne mislijo enako, kar jih zlahka prizadene.

Znane so tudi po tem, da vedno dajo več priložnosti tistim, ki jih razočarajo, saj verjamejo, da se lahko še spremenijo. Seveda se to pogosto ne zgodi in to je za tehtnice velik vzrok za bolečino.

Za razliko od nekaterih drugih znakov niso zamerljive. Odpustile vam bodo brez skritih namenov in fig v žepu, iskreno in v celoti.

Tehtnica rada ugaja ljudem in jih osrečuje. Tudi če je v odličnem življenjskem obdobju in ji gre vse brezhibno, njeno zadovoljstvo ne bo popolno, če imajo njeni bližnji kakšne težave.

Dobro jih je imeti v svojem krogu prijateljev, ker so vedno iskrene. Če jih vprašate za mnenje, se ne bojijo povedati svojega in ne bodo vam lagale v obraz samo zato, da bi bili mirni. Povedale vam bodo točno to, kar si mislijo in upale na najboljše.

Ne marajo prepirov, zato se vam ni treba bati konfliktov, ko ste v njihovi družbi. Tehtnice vedno znajo ublažiti težave in potrudile se bodo, da svojim prijateljem vrnejo nasmeh na obraz, tudi v najtežjih situacijah.

Tehtnice so empatične in dobro berejo čustva drugih, zato bodo ob pravem času našle prave besede za vas. Imajo odprt um in nimajo navade brez razloga obsojati drugih.

Slovijo kot zelo očarljivo in zabavno zodiakalno znamenje. Poleg zabave bodo v vaše življenje vnesle ravnotežje, mir in veliko razumevanja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija