V VINJOLAH JO JE SKUPIL MOTORIST: 26-letnik nepravilno prehiteval

Kronika

Koprski policisti so včeraj med drugim obravnavali tudi prometno nesrečo, ki na srečo ni imela hujših posledic. V trčenju pri Vinjolah jo je skupil motorist, ki pa se je v nesreči lažje poškodoval. 

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob pol drugi uri popoldan, je v Vinjolah prišlo do trčenja med motoristom in voznikom osebnega vozila. Po ugotovitvah policistov je nesrečo povzročil 26-letni voznik, ki je nepravilno prehiteval in trčil v motorista. Ta je padel po vozišču in se lažje poškodoval. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Okoli 20. ure so bili koprski policisti obveščeni o moškem, ki je vinjen peš oviral promet v Kopru. 41-letnemu moškemu so policisti odredili pridržanje, izdali pa so mu tudi plačilni nalog.

Nič kaj bolje je ni odnesla 43-letna voznica, ki so jo v zgodnjih jutranjih urah policisti ustavili v Sečovljah. Alkotest je pokazal, da je bila močno okajena, ustavil se je šele pri rezultatu 0,86 mg/l. Policisti so ji nadaljnjo vožnjo prepovedali in ji odvzeli vozniško dovoljenje, sledi pa ji tudi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija