V UMOR 17-LETNIKA V TRSTU VPLETENO TUDI 19-LETNO DEKLE: Obdukcija potrdila zadušitev z vrvico

Kronika

Specialist sodne medicine Fulvio Costantinides je v ponedeljek opravil obdukcijo trupla 17-letnega Roberta Trajkovica iz Trsta. Avtopsija je potrdila, da je mladoletnik umrl zaradi zadušitve z vrvico, ki so jo preiskovalci zasegli med preiskavo.

Končno poročilo bo nared v roku 60 dni. Na obdukciji je bil prisoten tudi zdravnik, ki ga je najela obramba mladega dekleta, ki je vpleteno v primer. Gre za 19-letno Letizio Barducci, s katero je imel Robert usodnega dne zmenek.

Kot namreč piše portal Trieste Cafe je preiskava do sedaj potrdila ugotovitve, da je umor zagrešila ena oseba – policija je 21-letnega Maročana Alija Kashima že aretirala in je trenutno v priporu, umor je tudi že priznal – obstaja pa sum, da je bila v zločin vpletena še ena oseba, in sicer punca, ki naj bi jo Robert speljal Aliju.

Preiskava se tako nadaljuje pod vodstvom tožilke Lucije Baldovin. Veliko o dogajanju 7. januarja, ko je 17-letni Robert zapustil domače stanovanje, so razkrili telefonski klici. Po do sedaj znanih informacijah, je Robert od doma odšel ob 21.30, napotil naj bi se k punci, ki jo je spoznal na silvestrovo in s katero je nameraval preživeti noč. Dekle naj bi poklical, da bo malce zamudil. Preiskovalci so po pisanju Primorskega dnevnika ugotovili, da je tisti večer dekle, ki je zdaj tudi osumljeno vpletenosti v umor, preživelo s svojim bivšim fantom Alijem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija