V UMAG PRIHAJA ELEKTRONSKA GLASBA: Znani prvi nastopajoči na festivalu Sea star (VIDEO)

Istra

Na festival Sea Star prihajata prvokategornika elektronske scene Sven Väth in Nina Kraviz. Tretja izvedba festivala se bo odvila v laguni Stella Maris v Umagu 24. in 25. maja, osrednja datuma pa bo spremljal še Welcome Party 23. maja ter Closing Party 26. maja.

Nastop v laguni Stella Maris je potrdil oče techna in didžej, ki se je kar trikrat okitil z naslovom najboljši DJ na svetu - Sven Väth. Z njim pa organizatorji napovedujejo tudi karizmatično in edinstveno Nine Kraviz. Medtem ko je Papa Sven, kot ga kličejo oboževalci, simbol evropskega elektronskega plesnega zvoka in že 20 let nedotakljivi kralj Ibiškega kluba Cocoon, je Nina Kraviz ta, ki zadnji dve leti skrbi za zapiranje slovite Dance Arene na festivalu EXIT, kjer ji 10.000 ljudi še krepko po sončnem vzhodu ne pusti z odra.

Ob Nini in Svenu pa je nastop potrdil tudi prejemnik nagrade za najboljšega svetovnega techno didžeja v letu 2018 Ilario Alicante, ki postaja nepogrešljiv zvezdnik svetovnih festivalov. Velika trojka bo na festivalu Sea Star nastopila 24. maja.

Dan kasneje pa bodo na sosednjem odru v Nautilus Areni, kjer se sicer odvijajo ATP turnirji, nastopili Enrico Sangiuliano, najbolj zaželen techno izvajalec na Beatportu leta 2016, zagrebški mag Petar Dundov, splitski wunderkind DJ Jock, šibeniški zvezdnik v vzponu Lawrence Klein ter didžej Unique iz Pule. Sobotni techno program je pripravljen v sodelovanju s portalom Klubska scena.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija