V SEČOVLJAH ODVRGEL MAJHNO MUCKO: "Tistemu gnoju sporočam, da imamo tokrat pričo"

Kronika

V skupini Gibanje Portorož je uporabnica družbenega omrežja Facebook danes objavila, da naj bi na parkirišču v Sečovljah nekdo odvrgel majhno črno-belo mucko. Napovedala je tudi kazensko ovadbo za namerno zapustitev živali.

"Tistemu gnoju, ki je včeraj na tem parkingu odvrgel majhno črno belo mucko, sporočam, da imamo hvala bogu tokrat pričo, registrsko in model avta, podana bo kazenska ovadba za namerno zapustitev živali," je začela objavo na družbenem omrežju Facebook v skupini Gibanje Portorož.

Pri tem je dodala, da mucke še niso našli, zato naproša vse, "ki hodite kaj tam mimo, da ste pozorni in mi takoj sporočite, če se jo najde, jo bo naše društvo prevzelo in oskrbelo".

Zanimalo nas je, ali so policisti v zvezi s tem prejeli prijavo, zato smo se obrnili na Policijsko upravo Koper, kjer so nam odgovorili, da na Policijski postaji Piran zaenkrat niso prejeli te prijave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Marko |  03 .06. 2021 ob  21: 05
@Puter in marmelada : Dal sem primere totalitarnih režimov, ki so ljudem nalagali da o vseh stvareh poročajo in ovajajo sosede, znance,...le-ti so brez slehernega dokaza ljudi obsodili. Rad bi samo izpostavil, da se v primeru kršenja zakona storilca prijavi ustreznim organom, ne pa da se za to uporabi javne medije in šikaniranje preden se izve tudi stališča te osebe. Vsak mora imeti možnost zagovora in poštenega sojenja, brez prejudiciranja in imenovanja "ta gnoj". Navsezadnje je samo "vrnil" žival v svoje naravno okolje.
Piero Panin |  03 .06. 2021 ob  15: 03
@Marko..povod za nacizem v Nemciji je bila 40% brezposelnost,kar je vplivalo na zmago na volitvah kjer je Hitler samo pihal na duso nemcem o tistem kar so hoteli slisat.
Mislim da strah je odvec,ceprav se populizem preko medijev vse bolj razsirja in postaja popularen.
Skratka jst vidim bolj problem v internetu kjer ti prodajajo prijateljstvo z nekom,ceprav so to samo objave,lajki in komentarji in nima nobene veze z prijateljstvom.
Moderen clovek postaja vse bolj utrujen,nervozen,nestrpen
 |  03 .06. 2021 ob  13: 47
Kaj je tako težko poklicat obalno zavetišče za živali....Ali katerega od društev za zaščito živali...Pridejo sigurno...Sam imam odlične izkušnje z njimi...Pridejo po žival...Občudujem sočutje prostovoljcev...Tako majhne muce so povsem nebogljene...tako zapuščene v hudih mukah stradajo prestrašene in same do svojega konca....Pomagajte jim živeti, zgolj z enim klicem....Prostovoljci bodo poskrbeli za njih...pomagali jim bodo v zavetišču, našli jim bodo posvojitelje....Živalice nam bodo pomagale, da bodo imeli še več lepih trenutkov....
Marko |  03 .06. 2021 ob  11: 17
-3
Preden se izvede javni linč, bi bilo mogoče dobro, če se pozanima kako kaj z zakonodajo: Objavljanje slik in osebnih podatkov brez privolitve, javno zmerjanje, ščuvanje k nestrpnosti,...itd. Veliko večja je možnost, da bo kazen plačal ta "balkanski špijun" kot pa tisti, ki je odvrgel mucko. Takšne metode so se obnesle v nacistični Nemčiji, pri KGB, STASI, OZNA,.. ker tega nočemo, so ti dokazi na sodišču neveljavni, drugič naj avtorica poda prijavo pri policiji in naj ne objavlja imen, reg. številk, fotografij...
Kristjan |  03 .06. 2021 ob  09: 57
Barabo dobit, objaviti ime in odvreči kamor spada. Koliko zlobe in hudobije je med nami se vidi tudi iz komentarjev. Ni čudno da gre vse v ...
 |  02 .06. 2021 ob  22: 18
10
Narod, ne se smešit s takimi objavami. Mucke ni . Kaj pa zdej.
Registracija avtomobila. kaj ti pa pomaga če mucke ni.
Gabrijel |  02 .06. 2021 ob  20: 16
Nemudoma prosim obvestite poslanko HOT, da sproži kazensko ovadbo kar pri Hojsu. Ali pa naj zadevo uredi njen stric po njegovo... Butale d.o.o.
Ištrijan |  02 .06. 2021 ob  19: 09
Tako uporabnica, bravo, super odziv, predlagam da se nemudoma obvesti, policijo, vojsko, tozilstvo, NATO, OZN, vsesvetovno organizacijo pasje-macje ljubcev,........

In seveda bog nedaj ne pozabit obvestit HOTOVO!!!!!!
vseved |  02 .06. 2021 ob  18: 00
20
Zakaj priča ni takoj pobrala mucke? Tudi njo je treba kazensko preganjat , če ni vse skupaj blodnja tiste ki je to objavila!