V ROKI JE DRŽAL PONEV, ZA PASOM PA VELIK KUHINJSKI NOŽ: Kaj je Kanadčan delal na Tartinijevem trgu?

Kronika

Včeraj ob 16.35 so bili policisti obveščeni, da neznan moški hodi po Tartinijevem trgu v Piranu z nožem v roki. Pri tem nikomur ni grozil, dajal pa je videz, da nekoga išče. Policisti so na kraju izsledili 40-letnega državljana Kanade, ki je v roki držal ponev, za pasom pa je imel večji kuhinjski nož. Ker se na ukaze policistov, tudi v angleškem jeziku, ni ustavil in noža položil na tla, so ga policisti prijeli in vklenili. V nadaljevanju postopka je zdravnik zanj odredil prisilno hospitalizacijo v Psihiatrični bolnišnici Ljubljana Polje, so zapisali na PU Koper.

51-letna peška je včeraj ob 20.20 hodila po kolesarski stezi v Sečovljah in s tem ovirala promet kolesarjev. Vanjo je trčil 19-letni kolesar. Oba sta bila lažje telesno poškodovana. Peški je bil izdan plačilni nalog.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah policisti obravnavali 15 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo. Policisti PP Ilirska Bistrica so obravnavali osem oseb, PP Koper pa sedem. Nobena ni zaprosila za mednarodno zaščito in jih bodo tekom današnjega dne vrnili na Hrvaško.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija