V REKI NAŠLI TRUPLO 19-LETNICE: Grozljiva smrt hčerke dekanje fakultete za informatiko

Kronika

V reki Studenčici pri kraju Ljubuški v Bosni so včeraj našli truplo 19-letne Lane Bijedić. Gre za hčerko dekanje Fakultete za informacijsko tehnologijo v Mostarju. Izginotje so prijavili v nedeljo okoli 17. ure, ko se ni vrnila ob dogovorjenem času. Kot je povedala njena mama, je bila Lana na kavi s prijateljico. Materi se ni oglašala na telefon.

Fotografija je simbolična.

Kot poročajo bosanski in hrvaški mediji, so telefonski signal s telefona 19-letnice nazadnje zaznali v Čapljini, njeno truplo pa so našli na 20 kilometrov oddaljenem mestu, v plitvini reke Studenčice. Truplo je našel ribič, ki ga je odvlekel do obale in poklical nujno medicinsko pomoč.

Mediji poročajo, da gre po vsej verjetnosti za uboj ali umor, nato pa je bilo truplo odvrženo v reko, ki ni globoka. 19-letnica je imela na očesu in podlakteh hematome, sledi nohtov, po vsej verjetnosti zaradi nasilja in borbe. Po neuradnih informacijah je dekle dobilo več udarcev v glavo, bila naj bi pretepena, najdene so sledi davljenja. Truplo je bilo odvrženo nato v reko Studenčico pod viaduktom avtoceste.

Tožilstvo je potrdilo, da gre za nasilno smrt in da za sedaj nimajo osumljencev.

Dekle se je pripravljalo za odhod na študij v Sarajevo.

Bosanska policija poziva javnost, naj se jim oglasijo vsi, ki bi o dogodku karkoli vedeli ali morda videli.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
žveplo |  09 .10. 2019 ob  10: 51
-3
Naslednjič poročajte da je pastirja skoraj pojedel krokodil, ko je peljal živino napajat k reki.... seveda vso bodo hiteli odpirat članek, češ kaj do sem so se razširilijQuery112305833855427517742_1570610922939?
Potem izveš da je bilo v indoneziji.... res super zanimiva novica, koga briga... vse samo zato da se klika na članke, potem si pa razočaran, ker ti kradejo čas.
Če bi napisali da je Štelijo iz Pobegov to noč dvakrat svojo Ticijano nabrisal, bi bilo bolj zanimivo.