V Portorožu že druga Halloween regata

Piran

Konec tedna, med 26. in 27. oktobrom, bo v Portorožu potekala 2. Halloween Regata razreda optimist in tako privabila 150 mladih jadralcev iz osmih držav. Dogodek bo prava paša za oči in obenem promocija jadranja in lokalne skupnosti.

Halloween regata optimistov, letos druga po vrsti, bo ta vikend v Portorož privabila 150 mladih jadralcev iz osmih držav Evrope. Med udeleženci regate bodo prisotni najboljši evropski jadralci. Z jadrnico optimist, ki je najbolj razširjena jadrnica na svetu, bodo jadrali otroci, stari od 6. do 15. let.

Lanski udeleženci Halloween regate

Zaradi oktobrskega muhastega vremena ja ob tej priložnosti gostoljubje ponudila Marina Portorož. "Udeležencem bo v marini na voljo veliko prostora za jadrnice, prikolice, vozila, tople slačilnice, restavracija in urejen dostop do morja. Tudi apartmaji za goste so v neposredni bližini. Skratka, vse na enem mestu!" pravijo organizatorji regate Jadralni klub Pirat.

"V ospredju je športno tekmovanje v akvatoriju pred Portorožem. Regata pa je med tekomovalci, njihovimi trenerji, družinami in prijatelji priljubljena tudi zaradi gostoljubnosti, zabave in sproščenega vzdušja. Zato ne gre brez dobre hrane, buč in prave čarovnice Katarine," še obljubljajo organizatorji.

Deli novico: