V PONEDELJEK VEČJI POSKOK NOVIH OKUŽB: Štiri potrjene na Primorskem!

Slovenija

V ponedeljek so v Sloveniji potrdili 13 novih okužb s koronavirusom, opravili pa so 984 testiranj. Zaradi covida-19 v ponedeljek ni bilo novih smrti. V bolnišnicah se je zdravilo pet bolnikov, na intenzivni negi je bila ena oseba. Iz bolnišnice pa so odpustili eno osebo, je na Twitterju objavila vlada. Na Primorskem so odkrili štiri nove okužbe. 

Do sedaj so na novi koronavirus sicer testirali 94.165 oseb, okužbo pa so potrdili pri skupno 1534 osebah. Umrlo pa je 109 oseb, okuženih s koronavirusom.

V ponedeljek so nove primere okužb z novim koronavirusom potrdili kar v devetih občinah po Sloveniji ter še pri treh tujih državljanih. Večinoma so zaznali po en primer, razen v Pivki, kjer sta bila dva. Radio 94 poroča, da naj bi pet okužb zabeležili v gospodarskem subjektu v občini Pivka, vnesene pa naj bi bile iz tujine.

Skupaj so na Primorskem odkrili štiri nove okužbe, poleg že omenjenih v Pivki še dve v Sežani in PostojniPrvi primer sploh so odkrili v občini Straža, tako da je zdaj v državi skupaj 155 občin s po najmanj enim potrjenim primerom. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  24 .06. 2020 ob  17: 35
Pa čim več vnovčenih bonov na obali.Da dobimo vse za nazaj.
Koper |  24 .06. 2020 ob  17: 34
Toliko okužb smo Primorci imeli v času pandemije.
Lahko se zahvalimo vladi in sproščanju ukrepov.
Mogoče bi bilo pametno da v Izoli odprejo oddelek za covid.