V PARECAGU PONOČI TULIL ALARM: Spopad se je končal z izbitim zobom

Kronika

Ob 1.40 ponoči je nekdo vlomil v hišo v Parecagu, zaradi česar se je sprožil alarm. Lastnik je storilcu poskusil preprečiti beg, vendar ga je osumljeni udaril in mu pri tem izbil zob. Storilec je pobegnil, pred objektom pa so ostali predmeti, ki jih je želel odnesti, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografije so simbolične. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 59 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 145 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo, eno z lažjimi in eno s hujšimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome, eno tatvino in eno poškodovanje tuje stvari ter nasilje v družini. Zaradi kršitev javnega reda je bilo pet intervencij.

V Ilirski Bistrici je nekdo ukradel plastičen zaboj, v katerem je bilo približno petindvajset rabljenih vodomernih števcev. Javno podjetje je oškodovano za 1000 evrov.

Ob 21. uri so policisti na mejnem prehodu Dragonja obravnavali ponarejen PCR test. Državljana Slovenije sumijo storitve kaznivega dejanja ponarejanja listin.

Ob 21.30 je na Gažonu padel mopedist. 43-letni voznik mopeda Piaggio je zaradi neprimerne hitrosti pripeljal čez talno hitrostno oviro in padel. Po prvih podatkih je huje poškodovan (zlom noge). Odrejen mu je bil strokovni pregled. Ker je vozil brez vozniškega dovoljenja, so mu vozilo zasegli.

Ob 21.45 uri so v Petelinjah ustavili 40-letnega voznika osebnega avtomobila iz Postojne. Zaradi suma, da vozi pod vplivom prepovedanih drog, je bil opravljen test z indikatorjem, ki je pokazal prisotnost kanabisa. Odrejen mu je bil strokovni pregled v zdravstvenem domu Postojna, kjer je zdravnica potrdila prisotnost prepovedanih drog. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 13 ilegalnih prehodov meje, in sicer v Dekanih dva državljana Sirije, pri Črnotičah pa devet državljanov Turčije in enega državljana Albanije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija